Nokia Lumia 920, Ποια θα είναι η τιμή του;

Από τις αντιδράσεις σας και τα σχόλιά σας εδώ στο Techblog έχω παρατηρήσει ένα μεγάλο ενδιαφέρον και μια προσμονή για το νέο Nokia Lumia 920. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο όνομα της Nokia που μπορεί τόσο να μας έχει πληγώσει ψάχνοντας τον βηματισμό της στη νέα

εποχή των smartphones όμως εξακολουθεί να είναι αγαπημένο ή στο διαφορετικό που αναμένεται να φέρει το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Ίσως οι δύο παράγοντες μαζί!

Εχθές δημοσιεύσαμε πληροφορίες για την εκτιμώμενη τιμή του επίσης φρέσκου HTC 8X με Windows Phone 8 που σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys είναι 500 ευρώ.

Η ιστοσελίδα WPCentral σημειώνει ότι σε γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα το 8X έχει 550 ευρώ και το Lumia 920 έχει 750 ευρώ. Αν λάβουμε ως σωστή την τιμή του Expansys για το HTC 8X (500 ευρώ) με αυτή τη λογική το 920 βγαίνει 50 ευρώ κάτω δηλαδή 699 ευρώ.

Μπέρδεμα! Anyway, πως σας φαίνεται αν το Lumia 920 κοστίζει 699 ευρώ; Ποια πιστεύετε εσείς ότι θα είναι μια καλή ανταγωνιστική τιμή για αυτά που προσφέρει;

• Τεχνικά χαρακτηριστικά: Nokia Lumia 920 εναντίον HTC 8X
• Τεχνικά χαρακτηριστικά: Nokia Lumia 920 εναντίον Samsung ATIV S

Keywords
Τυχαία Θέματα