Nokia 8.2: Θα έχει 32MP pop-up selfie κάμερα και Snapdragon 735;

Techblog.gr

Πριν περίπου 8 μήνες η HDM Global ανακοίνωσε το Nokia 8.1, ένα midrange smartphone με αξιόλογα χαρακτηριστικά. Σύντομα περιμένουμε να αποκαλύψει τον διάδοχο του, το Nokia 8.2, το οποίο θα είναι σχετικά πιο ισχυρό.

Σύμφωνα με το MySmartPrice, το επόμενο smartphone της HDM Global θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με pop-up selfie κάμερα,

η οποία θα είναι στα 32MP.

Επιπλέον, με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, το Nokia 8.2 θα είναι ένα Android One smartphone, με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μετά τον Αύγουστο, όπου και θα παρουσιάσει η Google την stable έκδοση του Android Q.

Κατά τα άλλα η συσκευή αναμένεται να είναι εξοπλισμένη με 8GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Αν και συνήθως η flagship σειρές έχουν τουλάχιστον ένα smartphones με 12GB μνήμη RAM, είναι η πρώτη φορά που η Nokia θα κυκλοφορήσει συσκευή με 8GB.

Παλαιότερες φήμες ήθελαν το Nokia 8.2 να έχει στο εσωτερικό είτα έναν εκ των Snapdragon 730/730G ή τον Snapdragon 735. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για τη συσκευή, ωστόσο, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα