Nubia Z20: Έρχεται στις 8 Αυγούστου με 48MP κάμερα και lossless zoom

Techblog.gr

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είδαμε ένα leak το οποίο ήθελε τη Nubia να ετοιμάζει το επόμενο flagship smartphone της, το Nubia Z20. Η εταιρεία τώρα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Weibo δημοσίευσε μία αφίσα το οποίο αποκαλύπτει την ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής.

Το Nubia Z20 θα ανακοινωθεί μία ημέρα μετά το Galaxy Note 10, στις

8 Αυγούστου. Η αφίσα δεν αποκάλυπτε άλλες πληροφορίες για τη συσκευή, ενώ τα leaks και οι φήμες που έχουμε είναι ελάχιστες. Ωστόσο, εχθές η Nubia μοιράστηκε με το κοινό μερικά δείγματα φωτογραφιών της κάμερας.

Οι δύο φωτογραφίες απεικονίζουν έναν νυχτερινό ορίζοντα γεμάτο με γαλαξίες και αστέρια. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε ένα κοντινό πλάνο ενός από τους γαλαξίες κάτι που μας αποκαλύπτει πως το Nubia Z20 θα έχει κατά πάσα πιθανότητα lossless zoom αντίστοιχα με αυτό του Huawei P30 Pro.

Κατά τα άλλα τα EXIF data των φωτογραφιών μας αποκαλύπτουν ότι τραβήχτηκαν με ένα φακό που έχει διάφραγμα f/1.8, 27 χιλιοστά εστιακό μήκος, και μέγιστη ανάλυση 12MP. Αυτό σημαίνει πως η κύρια κάμερα θα είναι στα 48MP και θα υποστηρίζει pixel binning.

Από τη στιγμή που το Nubia Z20 θα είναι flagship αναμένουμε να είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855 ή τον 855+. Επιπλέον, διανύουμε μία περίοδο όπου αρκετές εταιρείες κυκλοφορούν 5G εκδόσεις των συσκευών τους, οπότε είναι πολύ πιθανό η Nubia να ανακοινώσει κάποιο αντίστοιχο smartphone.

Προς το παρόν δεν είναι κάτι άλλο γνωστό, ωστόσο, η ημερομηνία παρουσίασης δεν αργεί και αναμένουμε ακόμη περισσότερα teasers από τη Nubia.

Keywords
Τυχαία Θέματα