Nintendo Switch: Έρχεται το Resident Evil 3 Remake μέσω Cloud;

Η Nintendo ίσως προχωρήσει ακόμα παραπάνω με την κυκλοφορία παιχνιδιών στο Switch μέσω Cloud, αυτή τη φορά με υποψήφιο το Resident Evil 3 Remake. Οι φήμες φούντωσαν όταν η ιστοσελίδα Resetera ανακάλυψε το title screen του παιχνιδιού, μέσα από την ιστοσελίδα της Cloud

έκδοσης του Control για το Nintendo Switch.

Μάλιστα, όχι απλά αναγράφεται το “Resident Evil 3 Remake”, αλλά στο κάτω μέρος της οθόνης αναφέρεται ξεκάθαρα το “Cloud Version”, το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Nintendo θα ανακοινώσει αργά ή γρήγορα. Η εταιρεία ήδη ανακοίνωσε τα Hitman 3 και Control για το Switch μέσω Cloud streaming, ενώ είχαν βρεθεί αναφορές στον κώδικα του demo του παιχνιδιού για τη Switch έκδοση.

Όπως και να έχει, θα είναι μία ευχάριστη προσθήκη για τους φίλους της σειράς και όχι μόνο. Οι Cloud εκδόσεις των παιχνιδιών παρέχονται μέσω streaming, για να μπορούν να τρέχουν στο αρκετά πιο αδύναμο σύστημα της Nintendo. Από την άλλη, οι τιμές τους είναι ίδιες με τις physical και digital εκδόσεις, οπότε είναι λίγο περίεργο να πληρώνει κάποιος κανονική τιμή για ένα παιχνίδι που θα μπορεί να παίζει μόνο όταν και αν έχει καλό ίντερνετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα