Neffos C7s: Έρχεται Ελλάδα τον Σεπτέμβριο με τιμή 89,90 ευρώ

Techblog.gr

Η Neffos, η μάρκα κινητών τηλεφώνων της TP-Link φέρνει στην ελληνική αγορά στα μέσα Σεπτεμβρίου νέο μοντέλο Neffos C7s με προτεινόμενη τιμή 89.90 ευρώ. Το Neffos C7s διαθέτει έναν επεξεργαστή υψηλής απόδοσης και έναν ενισχυτή ισχύος, μαζί με την τεχνολογία EMC που δρα κατά των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, προκειμένου να κάνει το σήμα πιο δυνατό, γρήγορο και σταθερό.

Το Neffos C7s διαθέτει

FullView οθόνη 5.45″ HD 1440×720 και διαθέτει ένα όμορφα σχεδιασμένο σώμα, το οποίο έχει κατασκευαστεί ώστε να είναι σταθερό και άνετο για να προσαρμόζεται άψογα στα χέρια σας, παρέχοντας ταυτόχρονα μια πιο ελαφριά αίσθηση.

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, το Neffos C7s χρησιμοποιεί μία κάμερα 8 Μegapixel με δυνατότητες HDR, για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε εντυπωσιακές εικόνες και να τις μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Auto Focus για να εξασφαλίσετε, ότι θα αποτυπώσετε κάθε λεπτομέρεια. Επιπλέον, η λειτουργία AI Scene Recognition μπορεί να αναλύσει τον περιβάλλοντα χώρο για καλύτερες λήψεις.

Το Neffos C7s εξυπηρετεί και τους λάτρεις των selfie με μπροστινή κάμερα 5 Megapixel. Βελτιώστε τις selfies σας με την λειτουργία Beautification, τονίζοντας τη φυσική σας λάμψη. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε κάποιο πιο δραματικό εφέ στις selfies με την λειτουργία Bokeh, κάνοντας τις selfie περισσότερο ευκρινείς. Χρησιμοποιήστε το φλας της κάμερας για να προσθέσετε περισσότερο φως στη φωτογραφία σας.

Το Neffos C7s διαθέτει το πιο πρόσφατο Android 9.0 και μπαταρία 2600mAh, ενώ παράλληλα τρέχει σε οκταπύρηνο επεξεργαστή, το οποίο το καθιστά παραπάνω από ικανό να λειτουργεί άψογα σε περιπτώσεις βαριάς χρήσης. Διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 2GB RAM και 16GB ROM, ενώ παράλληλα διαθέτει και θύρα για κάρτα μνήμης, η οποία μπορεί να δεχτεί μέχρι και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα