Microsoft Surface Book 2: Νέα έκδοση με τετραπύρηνο Intel Core i5 8ης γενιάς

19:52 2/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Φαίνεται ότι η Microsoft έκανε μία μικρή ανανέωση στο Surface Book 2, χωρίς να ενημερώσει ανοιχτά το κοινό. Ο κολοσσός της τεχνολογίας κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση του Microsoft Surface Book 2 των 13 ιντσών, στην οποία εισήγαγε τον 8ης γενιάς τετραπύρηνο i5 επεξεργαστή. Ωστόσο, διατήρησε και την έκδοση με τον 7ης γενιάς διπύρηνο επεξεργαστή με μειωμένη τιμή

στα $1.299. Η ανανεωμένη έκδοση του Microsoft Surface Book 2 διατίθεται στα $1.499 και έχει τον i5-8350U, του οποίου η μέγιστη συχνότητα αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 3,6GHz.

Το ανανεωμένο mid-range Microsoft Surface Book 2 έχει 256GB χώρο αποθήκευσης και 8GB μνήμη RAM. Όπως όλα δείχνουν, η μοναδική αλλαγή που πραγματοποίησε η εταιρεία είναι ο επεξεργαστής, αλλά και πάλι ένας ισχυρότερος επεξεργαστής θα δώσει εμφανή ώθηση στις επιδόσεις της συσκευής. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μοντέλα του Microsoft Surface Pro 6 με τους τετραπύρηνους επεξεργαστές παρουσίασαν εντυπωσιακές διαφορές σε σύγκριση με εκείνα που διέθεταν τα διπύρηνα chip.

Η Microsoft διέθεσε εντελώς ξαφνικά το τετραπύρηνο Surface Book 2, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν την εταιρεία να σχεδιάζει μία νέα έκδοση της συσκευής. Επίσης, η εταιρεία έχει προγραμματίσει ένα event σχετικό με τα Surface, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στη Νέα Υόρκη. Στην εκδήλωση αυτή αναμένεται η Microsoft να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Surface Hub 2S, τα σχετικά αξεσουάρ και τα έπιπλα γραφείου της Steelcase.

Keywords
Τυχαία Θέματα