League of Legends: Wild Rift: Το γνωστό ΜΟΒΑ έρχεται στο Android

Techblog.gr

Από τον Μάιο υπήρχαν φήμες ότι η Riot Games ετοιμάζει ένα νέο expansion και τώρα η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το League of Legends: Wild Rift θα έρθει σε iOS, Android

και κονσόλες. Ο λόγος της ανακοίνωσης του νέου παιχνιδιού είναι ο εορτασμός των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του LoL.

Σύμφωνα με το The Verge το LoL: Wild Rift θα είναι ιδιαίτερα παρόμοιο με το πασίγνωστο MOBA παιχνίδι, του οποίου οι φετινοί τελικοί πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Θα έχει τα ίδια MOBA gameplay στοιχεία με ελάχιστες διαφοροποιήσεις για τις νέες πλατφόρμες.

Η Riot Games αναφέρει ότι το LoL: Wild Rift θα έχει twin-stick control setup, νέους χάρτες και μικρότερης διάρκειας matches, 15 με 20 λεπτά, για να βελτιωθεί η εμπειρία στις νέες πλατφόρμες.

Η εταιρεία σημειώνει ότι το LoL: Wild Rift δεν είναι ένα port του LoL από υπολογιστές, αντιθέτως είναι ένα νέο παιχνίδι το οποίο χτίστηκε από το μηδέν ώστε να προσφέρει την αυθεντική εμπειρία LoL που αξίζουν οι παίκτες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το League of Legends: Wild Rift. Το μόνο που γνωρίζουμε ότι η mobile έκδοση του θα είναι διαθέσιμη το 2020 ενώ έχουν ανοίξει ήδη οι προεγγραφές μέσω του Google Play. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα σε κονσόλες δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα