LG The Roll: Τα πρώτα renders του νέου roll-up smartphone

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy Fold είναι προ των πυλών και οι εταιρείες ψάχνουν νέους επαναστατικούς σχεδιασμούς για αναδιπλούμενα smartphones. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το LG The Roll, ένα νέο roll-up smartphone.

Παλαιότερα είχαμε δει μία rollable συσκευή η οποία φημολογούνταν ότι ανήκει στη Sony. Ωστόσο, η LG κατέθεσε

τον Φεβρουάριο στο Παγκόσμιο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μία ιδιαίτερη roll-up συσκευή. Όπως συνήθως, στο δίπλωμα υπάρχουν μερικά σκίτσα και το LetsGoDigital δημιούργησε μία σειρά από renders βασισμένα σε αυτά.

Από τα σχέδια και τα renders φαίνεται ότι η οθόνη του smartphone της LG, ή LG The Roll όπως ίσως ονομάζεται, γίνεται roll-up γύρω το κύριο σώμα και από τις δύο πλευρές της συσκευής. Τα bezels είναι ιδιαίτερα μικρά με εξαίρεση το κάτω bezel το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τις κάμερες και τους αισθητήρες.

Επίσης, η οθόνη της συσκευής έχει διπλό εύκαμπτο μεντεσέ που της επιτρέπει να διπλώνει προς διάφορες κατευθύνσεις και κλίσεις. Το LetsGoDigital θεωρεί πως υπάρχουν μαγνήτες για να κρατάνε την οθόνη στη θέση της.

Να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος της LG είχε δηλώσει στις αρχές του έτους πως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα smartphone με roll-up οθόνη. Η εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει και θα κυκλοφορήσει παγκόσμια το 2020 μία roll-out τηλεόραση, οπότε έχει ήδη στα χέρια της την rollable τεχνολογία που χρειάζεται για μία τέτοια οθόνη.

Επίσης, η LG τον Απρίλιο κατέθεσε πέντε αιτήσεις εμπορικών σημάτων για το όνομα της συγκεκριμένης συσκευής. Τα πιθανό ονόματα του smartphone είναι LG The Roll, Double Roll, Dual Roll, Bi-Roll, και Roll Canvas.

Τέλος, αναμένουμε το LG The Roll να έχει high-end χαρακτηριστικά με ιδιαίτερα υψηλή τιμή. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το roll-up smartphone ή αν αυτός είναι ο τελικός του σχεδιασμός. Ωστόσο, ελπίζουμε να κυκλοφορήσουν περισσότερες πληροφορίες στο εγγύς μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα