LG G3, διέρρευσε η συσκευασία, Health app και OIS+ LaserAF κάμερα

Λίγες ώρες απέμειναν πριν την επίσημη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου LG G3 στο Λονδίνο και διέρρευσαν νέα screenshots με τα χαρακτηριστικά της συσκευής και νέες φωτογραφίες της. Μέσα σε όλα βλέπουμε ότι η LG ακολουθεί το γενικό trend και φέρνει το νέο LG Health App.

Το LG Health App έχει βηματόμετρο και θερμιδομετρητή. Επίσης από τα παρακάτω screenshots βλέπουμε ότι η τεχνολογία της

κάμερας ονομάζεται OIS+ LaserAF λόγω του laser assist light που θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να γίνεται πιό γρήγορη και αποτελεσματική εστίαση κατά τη λήψη φωτογραφιών και videos ενώ η 13 MP κάμερα θα έχει και dual LED flash.

Άλλα χαρακτηριστικά που βλέπουμε όσον αφορά στο software είναι το απλοποιημένο επίπεδο interface για το οποίο είχαμε ακούσει ήδη, βελτιωμένο file και app management και ένα Smart Notice system το οποίο προφανώς συναγωνίζεται το Google Now, και για παράδειγμα σου υπενθυμίζει ότι έφτασες στο γραφείο οπότε σου προτείνει να ανοίξεις το Wi-Fi.

Επίσης βλέπουμε φωτογραφία της συσκευασίας αλλά και νέες πολύ καθαρές φωτογραφίες του LG G3.Το event για την επίσημη παρουσίαση ξεκινά 20:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε live εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα