LG G2, Μόλις 2.3 εκατομμύρια οι συνολικές πωλήσεις ως τώρα

Ένα από τα smartphones που μας ενθουσίασαν φέτος με τις επιδόσεις του, με την αισθητική και τα καινοτόμα του χαρακτηριστικά είναι το LG G2. Από που να αρχίσουμε; Από την πολύ καλή και τεράστια οθόνη των 5.2 ιντσών που «χώρεσε» σε διαστάσεις 138.5×70.9×8.9 χιλιοστά, από τα ελάχιστα περιθώρια γύρω της; Να αναφέρουμε επίσης τα πλήκτρα στο πίσω μέρος με τις «διπλές λειτουργίες», το KnockOn, την υψηλή απόδοση σε όλες τις εφαρμογές ή την πολύ καλή διαχείριση ενέργειας; Α, ναι, ξεχάσαμε και το OIS στην κάμερα των 13 Megapixel.

Μην παρεξηγηθούμε, το LG G2 έχει περιθώρια βελτίωσης, και έχει μειονεκτήματα (π.χ δεν διαθέτει microSD υποδοχή, η έκδοση που κυκλοφόρησε στην χώρα μας επίσημα έχει μόνο 16GB storage και άλλα) όπως κάθε smartphone άλλωστε που κυκλοφορεί σήμερα. Δεν υποστηρίζουμε ότι υπάρχει το τέλειο κινητό. Δεν υπάρχει, τουλάχιστον ακόμα.

Φαίνεται ότι τα παραπάνω ωραία χαρακτηριστικά, ενθουσίασαν περισσότερο τους… δημοσιογράφους και τους reviewers πάντως, παρά τους καταναλωτές, γιατί το LG G2 έχει πουλήσει περίπου 2.3 εκατομμύρια τεμάχια στους τέσσερις μήνες που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του, και το συγκεκριμένο νούμερο είναι κατά 700 χιλιάδες τεμάχια μικρότερο από αυτό που είχε βάλει στόχο η LG (3 εκατομμύρια τεμάχια) για το τρίτο τρίμηνο. Μόνο στην Ν.Κορέα, το LG G2 έχει πουλήσει 600.000 μονάδες, λίγες μόνο περισσότερες από όσες είχε πουλήσει με το LG Optimus G Pro (540.000).

Η εταιρεία επίσης επένδυσε πολλά χρήματα για την προώθηση του LG G2 στην αγορά, ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι αν τα χρήματα αυτά έπιασαν τόπο. Βεβαίως, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, αφού παίζει καθοριστικό ρόλο στις πωλήσεις των κατασκευαστών. Σε κάθε περίπτωση το G2 αποτελεί μια γερή βάση για να συνεχίσει η LG να δημιουργεί αξιόλογα και ανταγωνιστικά smartphones με καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά

Όσο αφορά στην άποψη μας για το LG G2, να θυμίσουμε ότι έχουμε πραγματοποιήσει σχετικό hands-on review εδώ, ενώ τα πλήρη χαρακτηριστικά του θα τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

• LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Keywords
Τυχαία Θέματα