LG MiniBeam: φορητός και ασύρματος προβολέας

Γίνεται το τέλειο εργαλείο για τους δημιουργικούς καλλιτέχνες της ψηφιακής εποχής.

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics παρουσιάζει τον προβολέα LED MiniBeam (Model PG60G) ο οποίος πρωταγωνιστεί στο τελευταίο βίντεο της εταιρείας. Συμπρωταγωνιστής του είναι ο Juan, ένας καλλιτέχνης πολυμέσων, ο οποίος παίρνει το MiniBeam στην πόλη, σε μια προσπάθεια εύρεσης δημιουργικών τρόπων να κερδίσει το διστακτικό κοινό του. Όπως ένας εξειδικευμένος μάγος του δρόμου,

ο Juan επωφελείται από το μικρό μέγεθος του προβολέα και τις μοναδικές λειτουργίες του με σκοπό να συνδεθεί με το κοινό του με μια σειρά από διάφορους αποκαλυπτικούς/πρωτοποριακούς τρόπους.

Ο προβολέας LG MiniBeam χωράει στην παλάμη του ενός χεριού και μεταφέρεται με ευκολία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότερες ανάλογες φορητές συσκευές είναι δύσκολο να προβάλλουν εικόνες έξω από ένα σκοτεινό δωμάτιο, ο MiniBeam τροφοδοτείται από LEDs χωρίς υδράργυρο με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής 30.000 ωρών και παράγει φωτεινές εικόνες των 500 ANSI Lumens, με αναλογία αντίθεσης 100.000:1. Με θέαση εικόνας 1280x800P WXGA σε προβολή 16:9 ευρείας οθόνης, μικρές και μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια προβολή ακόμα και στο πιο σκοτεινό ή μουντό περιβάλλον.

«Σχεδιάσαμε τον προβολέα MiniBeam δίνοντας έμφαση στο να παρέχουμε ευελιξία», δήλωσε ο Hyoung-sei Park, head of the IT Business Division at LG Electronics. «Ο μικρός και φορητός LG MiniBeam δίνει στους χρήστες την ελευθερία να απολαύσουν βίντεο μεγάλου μεγέθους και φωτογραφίες οπουδήποτε κι αν πηγαίνουν. Όπως αποδεικνύεται από το τελευταία μας βίντεο, ο MiniBeam προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία θέασης».

Σχεδιασμένος με μια γοητευτική και μοντέρνα vintage αισθητική, ο MiniBeam τοποθετείται κάθετα, απαιτώντας πολύ μικρό επιτραπέζιο χώρο ή χώρο στο δάπεδο. Πρόκεται για την ιδανική συσκευή για αυθόρμητη ανταλλαγή περιεχομένου με την οικογένεια και τους φίλους. Επιπλέον, έρχεται ενσωματωμένος με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία σε αποσπώμενη βάση για περαιτέρω βελτίωση της δυνατότητας μεταφοράς, ενώ προσφέρει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως HDMI, USB 2.0 και WiDi. Η πρωτοποριακή αυτή συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν γρήγορα και με ευκολία ταινίες, φωτογραφίες με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, καθώς και παρουσιάσεις εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα