Huawei: Τέσσερις 5G συσκευές μέσα στο 2019, το Mate X θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

Techblog.gr

Κατά τη διάρκεια της Huawei Global Analyst Conference, στην οποία συμμετείχαν περίπου 700 αναλυτές, η Huawei ανακοίνωσε τη στρατηγική της για τα δίκτυα 5G. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, η εταιρεία παρουσίασε τα πλάνα της για το 2019, τα οποία περιλαμβάνουν την κυκλοφορία

τουλάχιστον τεσσάρων συσκευών οι οποίες θα υποστηρίζουν τα δίκτυα 5ης γενιάς.

Η πρώτη συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά στα μέσα Ιουνίου και θα είναι ένα CPE (Device Premise Equipment), δηλαδή ένα gateway router το οποίο θα υποστηρίζει υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας και προφανώς θα χρησιμοποιεί 5G δίκτυα.

Τον Ιούλιο η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το Huawei Mate X, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της, το οποίο ανακοινώθηκε στη MWC 2019 και θα έχει δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα.

Η συνέχεια θα δοθεί τον Σεπτέμβριο με την κυκλοφορία ενός ενός mobile WiFi router με δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα, και τον Οκτώβριο η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα νέο 5G smartphone.

Ωστόσο, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και το Huawei Mate 20 X 5G, το οποίο ίσως δεν το θεωρεί καινούργιο προϊόν γι’ αυτό και δεν το συμπεριέλαβε στην παρουσίαση των μελλοντικών της σχεδίων.

Επίσης, είναι πιθανό πως οι σειρές Nova και Huawei Mate 30 θα λάβουν τουλάχιστον ένα 5G μοντέλο, τα οποία μάλλον θα κυκλοφορήσουν το 2020. Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τις ερχόμενες εβδομάδες, ιδιαίτερα αφού το Huawei Mate X ετοιμάζεται να βγει στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα