Samsung Galaxy View 2: Θα έχει 17,5 ίντσες οθόνη, Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy View 2 τον Σεπτέμβριο πήρε πιστοποίηση από το Bluetooth SIG και το Wi-Fi Alliance. Ωστόσο, από τότε δεν μάθαμε κάτι άλλο για τη συσκευή. Από ότι φαίνεται ήρθε ο καιρός η συσκευή να κυκλοφορήσει, αφού σήμερα διέρρευσαν ένα σωρό επίσημα renders.

Όπως και το Samsung Galaxy View που κυκλοφόρησε το 2015, έτσι και

το Samsung Galaxy View 2 είναι ένα τεράστιο tablet που έχει ενσωματωμένη βάση. Το πρώτης γενιάς tablet είχε 18,4 ιντσών οθόνη, αλλά ο διάδοχος του θα έχει μία ελαφρώς μικρότερη στις 17,5 ίντσες και κατά πάσα πιθανότητα 1080p ανάλυση.

Το Samsung Galaxy View 2 έχει επανασχεδιασμένη αρθρωτή βάση, η οποία του προσφέρει κλίση 30 μοιρών στην κλασική αναδίπλωση και μία μικρότερη κλήση όταν είναι πλήρως ανοιχτό. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός είναι αρκετά πιο εργονομικός σε σχέση με αυτόν που είχε ο πρόγονος του και καθιστά το Galaxy View 2 ιδανικό για πληκτρολόγηση κάτω από σχεδόν οποιασδήποτε συνθήκες.

Η ενσωματωμένη λαβή που είχε το Galaxy View έχει εξαφανιστεί, επιτρέποντας την άνετη χρήση του Samsung Galaxy View 2 τόσο σε κάθετη, όσο και σε οριζόντια τοποθέτηση. Τη θέση της λαβής έχει πάρει μία μεγάλη στρογγυλή οπή, η οποία επιτρέπει το κράτημα και την άνετη μετακίνηση του Samsung Galaxy View 2.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Samsung Galaxy View 2 θα έχει τον επεξεργαστή Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM. Αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy View 2 αναμένεται να έχει γενικότερα high-end προδιαγραφές όπως και ο προκάτοχος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα