Huawei P30 και P30 Pro: Νέα render αποκαλύπτουν νέο χρώμα

Techblog.gr

Πριν μερικές εβδομάδες leak των Huawei P30 και P30 Pro κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αποκάλυψαν πολλαπλές κάμερες, μεγάλες οθόνες και πληθώρα χρωμάτων. Σήμερα ένα νέο render αποκάλυψη και ένα νέο χρώμα.

Παλαιότερα leaked renders των Huawei P30 series παρουσίαζαν ένα τηλέφωνο σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Μαύρο, Aurora και Ice

White. Σε αυτές τις αποχρώσεις θα κυκλοφορήσει και το P30 Pro με την μόνη διαφορά ότι θα υπάρχει και μία τέταρτη απόχρωση ονόματι “Sunrise”.

Τα νέα render του Huawei P30 παρουσιάζουν μία USB Type-C θύρα στο κάτω μέρος σε συνδυασμό με ένα bottom-firing ηχείο από την μία και ένα μικρόφωνο από την άλλη μεριά. Οι fans του headphone jack δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Στο πάνω μέρος έχει τοποθετηθεί ένα ακόμη μικρόφωνο και οι κεραίες του smartphone.

Το P30 Pro μοιάζει με το απλό μοντέλο στην πάνω μεριά με την διαφορά ότι η Κινεζική εταιρεία πρόσθεσε και ένα IR blaster. Το τηλέφωνο δεν προορίζεται για τους λάτρεις του headphone jack καθώς η Huawei αποφάσισε να το παραλείψει.

Τα νέα Huawei P30 series αναμένεται να παρουσιαστούν στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι και η ομάδα του Techblog θα είναι εκεί για να σας μεταφέρουμε πρώτοι όλες τις πληροφορίες και τα πρώτα hands-on video!

Keywords
Τυχαία Θέματα