Xiaomi Black Shark 2: Με Snapdragon 855 και 12GB RAM το νέο gaming smartphone

Techblog.gr

Το Black Shark 2, κυκλοφορεί επίσημα στις 18 Μαρτίου και η Xiaomi μόλις χθες, δημοσίευσε τα χαρακτηριστικά του νέου gaming smartphone. Όπως έγινε γνωστό από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Weibo, ο υπεύθυνος της Black Shark, Peter Wu, το Black Shark 2 θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 855 και η μνήμη της συσκευής θα είναι στα 12GB.

Μαζί

με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ο Wu δήλωσε πως η μπαταρία του Black Shark 2, θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις που έχουν τα esports. Αυτό σημαίνει πως θα προσφέρει βελτιωμένη απόδοση έως και 60% σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό της κατηγορίας του.

Η συσκευή θα έχει αποθηκευτικό χώρο 128GB και η ανάλυση της οθόνης θα είναι 2340×1080 pixel. Μαζί με την ανακοίνωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο Peter Wu δημοσίευσε και μια διαφημιστική αφίσα που θα συνοδεύει την άφιξη του gaming smartphone Black Shark 2.

Επίσης, κυκλοφόρησε και το πρώτο διαφημιστικό trailer στο οποίο παρουσιάζεται το Black Shark 2. Όπως μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό θα έχει μικρότερα bezels από τον προκάτοχο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα