Huawei MediaPad M7: Με αέρα iPad Pro, επαναφορτιζόμενο stylus και Kirin 990

Techblog.gr

Θα περίμενε κανείς ότι ο αποκλεισμός από τις ΗΠΑ θα είχε ως αποτέλεσμα η Huawei να μειώσει τον ρυθμό κυκλοφορίας νέων συσκευών. Ωστόσο, η κατασκευάστρια δεν σταματά καθόλου να κάνει tease και να ανακοινώνει νέα smartphones, tablets, και άλλα. Το πιο πρόσφατο

προϊόν της εταιρείας φαίνεται ότι θα είναι το Huawei MediaPad M7.

Σχεδιασμός

Μόλις εχθές είδαμε teaser για το Nova 5z και λίγο αργότερα το 91mobiles αποκάλυψε renders του Huawei MediaPad M7 το οποίο φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από το Apple iPad Pro. Το επερχόμενο tablet της Huawei θα έχει μεγάλη οθόνη με λεπτά bezels και στις τέσσερις πλευρές. Το σώμα του tablet μάλλον θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και στο πίσω μέρος θα υπάρχει το module της κάμερας, το οποίο εξέχει αρκετά.

Στο leak βλέπουμε και δύο αξεσουάρ τα οποία θα κυκλοφορήσει η εταιρεία για το MediaPad M7. Το πρώτο είναι ένα φυσικό πληκτρολόγιο το οποίο λειτουργεί και ως βάση για το tablet. Όσον αφορά το δεύτερο, αυτό είναι κάποιο stylus το οποίο μάλλον θα έχει built-in μπαταρία που ενδεχομένως θα φορτίζει όταν είναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος του tablet.

Χαρακτηριστικά

Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, το Huawei MediaPad M7 θα έχει διπλά ηχεία, USB type-C, και δεν γνωρίζουμε αν θα έχει κλασική θύρα ακουστικών. Στο εσωτερικό του tablet το 91mobiles υποθέτει ότι θα έχει τον Kirin 990, μέχρι 8GB μνήμη RAM, έως 256GB αποθηκευτικό χώρο, και μεγάλη μπαταρία.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τιμολόγηση, την ημερομηνία κυκλοφορίας, και τις αγορές διάθεσης του Huawei MediaPad M7. Ωστόσο, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο νωρίς το 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα