EMUI 11: Η Android 11 ROM της Huawei θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2020

16:31 6/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Μπορεί η Huawei να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, αλλά τίποτα δεν τη σταματά από τη διαρκή ανάπτυξη. Εκτός από πληθώρα νέων συσκευών, η εταιρεία εργάζεται στην ανάπτυξη software και υπηρεσιών. Τα τελευταία νέα, αφορούν την πορεία ανάπτυξης τους EMUI 11.

Τίποτα δεν σταματά την ανάπτυξη

Τη δεδομένη

στιγμή, η Huawei πραγματοποιεί τη σταδιακή ολοκλήρωση της ανάπτυξης και διάθεσης του EMUI 10.1, το οποίο βασίζεται στην τελευταία σταθερή έκδοση του λειτουργικού της Google για φορητές συσκευές, που δεν είναι άλλη από το Android 10.

Ωστόσο, η ανάπτυξη κάθε έκδοσης οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος απαιτεί μήνες για να ολοκληρωθεί και πολλές εβδομάδες δοκιμών. Γι’ αυτό, η Huawei εργάζεται ήδη στην επόμενη έκδοση της ROM της, το EMUI 11.

Το EMUI 11 θα βασίζεται στο Android 11, του οποίου τη beta ξεκίνησε πρόσφατα η Google. Υπάρχουν ήδη αρκετές εταιρείες που ασχολούνται με την επόμενη έκδοση του Android και όπως είναι λογικό η Huawei είναι μία από αυτές.

Ο κινέζικος τεχνολογικός κολοσσός εργάζεται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του EMUI 11, και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Huawei Consumer Business Software Department, Wang Chenglu, η ROM θα είναι έτοιμη το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Συγκεκριμένα, ο Wang Chenglu ανέφερε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο η εταιρεία θα παρουσιάσει το EMUI 11, τα νέα του χαρακτηριστικά, και όλες τις συμβατές με το λειτουργικό σύστημα συσκευές.

Εμείς εδώ στο Techblog θα παρακολουθούμε τα γεγονότα και θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα, ώστε να γνωρίζετε πρώτοι αν το αγαπημένο σας smartphone θα αναβαθμιστεί στο Android 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα