Huawei Mate 30 Pro: Φωτογραφίες δείχνουν curved οθόνη με καμπύλες 90 μοιρών και μεγάλο notch

Techblog.gr

Αναμένουμε η Huawei να ανακοινώσει τα Mate 30 κάποια στιγμή φέτος τον Σεπτέμβρη. Ως συνήθως έχουμε δει ήδη αρκετά leaks των συσκευών και όσο πλησιάζει η ημερομηνία θα εμφανίζονται ακόμη περισσότερα.

Ο γνωστός tipster @Iceuniverse δημοσίευσε ένα πάνελ οθόνης το οποίο λέγεται ότι ανήκει στο Huawei Mate 30 Pro. Σύμφωνα με το πάνελ, η συσκευή θα έχει καμπύλες πλευρές και ο σχεδιασμός της είναι ιδιαίτερος, διότι οι καμπύλες σχηματίζουν σχεδόν γωνία 90 μοιρών.

Screen

cover for the Mate30 Pro. The curvature is large. pic.twitter.com/JE70QRLpwg

Ice universe (@UniverseIce) July 11, 2019

Επιπλέον, το leak αυτό επιβεβαιώνει παλαιότερη αναφορά, η οποία ήθελε τη Huawei να πειραματίζεται σε γυάλινο unibody σχεδιασμό όπου οι καμπύλες του μπροστινού και πίσω πλαισίου θα ενώνονται.

Ένα μεγάλο ερώτημα είναι το τι έχει σκεφτεί η εταιρεία για τα πλευρικά κουμπιά του Huawei Mate 30 Pro. Είναι σχεδόν αδύνατο να τοποθετήσει κανείς φυσικά κουμπιά σε καμπύλο γυαλί, χωρίς τουλάχιστον τη χρήση κάποιας ακριβής μεθόδου παραγωγής.

Βέβαια, η Huawei θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εσωτερικά κουμπιά αφής. Ωστόσο, όλα αυτά θα ανεβάσουν κατά πολύ το κόστος της συσκευής.

Επιπλέον, ο @Iceuniverse δημοσίευσε μερικές εικόνες του Huawei Mate 30 Pro, οι οποίες αποκαλύπτουν ένα ιδιαίτερα μεγάλο notch στην οθόνη, γεμάτο αισθητήρες και κάμερες. Οι ίδιες εικόνες δείχνουν ότι η πίσω πλευρά της συσκευής ακολουθεί τον ίδιο καμπύλο σχεδιασμό με το πάνελ της οθόνης.

Full-Display v2.0 leaks more and more, at least two mobile phones will adopt such a curved screen to cover the design on both sides, Samsung is too conservative, has killed this similar project, these innovations will be led by Chinese mobile phones. pic.twitter.com/mp2Y6IZjQ0

Ice universe (@UniverseIce) July 12, 2019

Οι εικόνες δεν επιβεβαιώνουν ούτε το τετράγωνο, ούτε το στρογγυλό module της κάμερας. Επίσης, δεν γνωρίζουμε πότε η εταιρεία θα παρουσιάσει τις συσκευές, αλλά αναμένουμε περισσότερα leaks που θα μας δώσουν πιο πολλές πληροφορίες για αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα