Huawei Mate 30 Pro: Διέρρευσαν renders και τεχνικά χαρακτηριστικά

11:45 4/9/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Mate 30 σειρά της Huawei θα αποκαλυφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου σε ειδικό event της εταιρείας στο Μόνοχο. Παρόλο που το Mate 30 Pro έχει εμφανιστεί σε φωτογραφίες που το κρατάνε χρήστες σε δημόσιους χώρους δεν έχουμε πληροφορίες για τα χακτηριστικά του. Σήμερα, μία διαρροή αποκαλύπτει τόσο τον σχεδιασμό όσο και μερικά specs.

Huawei Mate 30 Pro design

Ο σχεδιασμός του 30 Pro

παραμένει το ίδιο premium με όλα τα high-end smartphone που κυκλοφόρησε η εταιρεία το προηγούμενο διάστημα. Στα render μπορούμε να δούμε την κυκλική κάμερα στο πίσω μέρος μαζί με ένα Xenon flash unit στην πάνω αριστερά γωνία. Ταυτόχρονα προδίδεται το iPhone-like notch και μπορούμε να δούμε τα μικρά bezel στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής. Το notch αυτό θα μπορούμε να φιλοξενεί τριπλή κάμερα καθώς και όλους τους υπόλοιπους αισθητήρες. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται να είναι ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη.

Όσον αφορά τώρα το display φαίνεται ότι θα έχει waterfall σχεδιασμό και ίσως 6.6 ίντσες μέγεθος. Η κάτω πλευρά θα φιλοξενεί το κεντρικό ηχείο, το USB-C και την θύρα που τοποθετείται η SIM κάρτα. Η δεξιά πλευρά θα φιλοξενεί το power button παρόλα αυτά δεν φαίνονται στις φωτογραφίες τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Μήπως αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει κάποιους είδους touch αισθητήρες για αυτήν την λειτουργία; Στο πάνω μέρος μπορούμε να δούμε ένα IR blaster και το μικρόφωνο,

Huawei Mate 30 Pro specs

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον HiSilicon Kirin 990 ο οποίος θα αποκαλυφθεί στην IFA 2019 ο οποίος ίσως ενσωματώνει το 5G. Η κάμερα του θα έχει τετραπλή διάταξη και ίσως αποτελείται δύο 40MP + 8MP και έναν 3D ToF sensor. Ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh με 55W rapid charging και 25W fast charging.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι το τηλέφωνο του Κινεζικού κολοσσού δεν θα καταφέρει να κυκλοφορήσει με το Android και ίσως αυτός είναι ένας λόγος να καθυστερήσει η κυκλοφορία του στις αγορές εκτός Κίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα