Honor 9X και 9X Pro: Διέρρευσαν επίσημα renders που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των συσκευών

Techblog.gr

Στις 23 Ιουλίου θα ανακοινωθούν τα Honor 9X και 9X Pro, τα οποία θα έχουν δύο standard και μία Pro έκδοση. Εφόσον η ημερομηνία παρουσίασης πλησιάζει τα leaks και τα teasers δίνουν και παίρνουν.

Η εταιρεία έχει κάνει ήδη tease τον σχεδιασμό της Pro έκδοσης. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις των smartphones

έχουν εμφανιστεί στην ΤΕΝΑΑ, ενώ η απλή έκδοση πέρασε από το AnTuTu. Τώρα, το mysmartprice έκανε leak renders που μας αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και των δύο συσκευών.

Αρχικά, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι τα Honor 9X και 9X Pro θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό. Και οι δύο συσκευές έχουν notchless οθόνη με ελάχιστα bezels και μικρό chin, κάτι που επιβεβαιώνει το ότι θα είναι εξοπλισμένες με pop-up selfie κάμερα.

Στα πλευρικά των συσκευών βλέπουμε το κουμπί αλλαγής έντασης του ήχου και από κάτω είναι το κουμπί απενεργοποίησης, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι συσκευές δεν έχουν συμβατικό αισθητήρα στο πίσω μέρος, και τα specs της ΤΕΝΑΑ δεν επιβεβαίωσαν την ύπαρξη in-display fingerprint.

Στην πίσω όψη των συσκευών θα βρούμε τις κάθετα τοποθετημένες κάμερες με το LED flash από κάτω και το branding της Honor. Το Honor 9X έχει 2 πίσω κάμερες και το κείμενο επιβεβαιώνει τα specs της TENAA, δηλαδή την 48MP κύρια και τον 2MP αισθητήρα βάθους. Όσον αφορά την Pro έκδοση, αυτή θα έχει μία επιπλέον κάμερα στα 8MP.

Κατά τα άλλα, τα Honor 9X θα έχουν τον Kinin 810, έως 8GB μνήμη RAM, 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, 3.900mAh μπαταρία, και θα τρέχουν Android 9 Pie.

Keywords
Τυχαία Θέματα