Honor 8X και 8X Max επίσημα στις 5 Σεπτέμβρη με FHD+ οθόνη, διπλή κάμερα και μπαταρία 4900mAh

Techblog.gr

Η Honor επιβεβαίωσε την επίσημη ανακοίνωση, όχι ενός όπως πιστεύαμε μέχρι σήμερα, αλλά δύο 8X εκδόσεων. Τα Honor 8X και 8X Max θα αποκαλυφθούν στην Κίνα στις 5 Σεπτέμβρη με το δεύτερο φυσικά να βάζει υποψηφιότητα για την 7άρα οθόνη!

Παλαιότερη καταχώρηση στην αρχή πιστοποίησης TENAA έφερε στο προσκήνιο τις φήμες για ένα νέο Honor μοντέλο (κωδική ονομασία ARE-AL00) με LCD notched οθόνη 7.12 ιντσών, με τα νέα

στοιχεία να «φωτογραφίζουν» πλέον το 8X Max. Η νέα συσκευή θα τροφοδοτείται από octa-core επεξεργαστή (οι φήμες κάνουν λόγω για Snapdragon 636 ή Kirin 710) και 4GB RAM.

Επίσης, το επερχόμενο μοντέλο θα ενσωματώνει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και selfie κάμερα ανάλυσης 8 MP μπροστά. Στην πίσω όψη θα φιλοξενείται πιθανότατα ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ το νέο phablet έρχεται όχι μόνο με τεράστια επιφάνεια εργασίας αλλά και τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 4900mAh.

Τέλος, τα Honor 8X και 8X Max, σύμφωνα με προηγούμενο teaser poster της εταιρείας εκτός απροόπτου θα ενσωματώνουν το προηγμένο σύστημα ψύξης που είδαμε και στο Honor Note 10.

Οι ίντσες πάντως στις νέες συσκευές βλέπουμε να μεγαλώνουν επικίνδυνα με την κατηγορία των phablets κυριολεκτικά να εξαφανίζει σιγά σιγά τουλάχιστον τα μικρά tablets.

Keywords
Τυχαία Θέματα