Galaxy J2 Core: Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung

Techblog.gr

Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung είναι πλέον επίσημο, με το Galaxy J2 Core να υπόσχεται υψηλές ταχύτητες για την κατηγορία του, περισσότερο ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία που θα έχει διάρκεια μιας ημέρας.

Η Samsung πραγματοποιεί την πρώτη της προσπάθεια στις Android Go συσκευές,

με το Galaxy J2 Core να το θεωρεί σαν ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την πορεία τους στα Android smartphone με μια οικονομική συσκευή που θα επωφελείται από όλα τα χαρακτηριστικά του Android Go. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, έχει σχεδιαστεί γιαγ να “τρέχει” ομαλά σε smartphones με λιγότερο δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και αποτελείται από τρια κύρια μέρη. Αυτά έχουν να κάνουν με το λειτουργικό σύστημα, το Google Play Store και τα Google Apps, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να λειτουργούν απροβλημάτιστα σε αυτού του είδους τις συσκευές.

Αυτό που “υπόσχεται” η Samsung είναι βελτιωμένες επιδόσεις και μια εμπειρία χρήσης που θα είναι πιο γρήγορη σε σύγκριση με ό,τι προσφέρουν άλλες Android Go συσκευές, ενώ σε συνδυασμό με τα επίσημα Google apps που είναι εγκατεστημένα στην Go έκδοσή τους, θα εξοικονομούν χώρο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης από τη στιγμή που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη συσκευή.

To Galaxy J2 Core διαθέτει οθόνη TFT LCD 5 ιντσών με ανάλυση 540×960 pixel, επεξεργαστή τον Exynos 7570, 1GB RAM και 8GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android Oreo (Go edition) και φαίνεται πως δεν “τρέχει” stock Android αλλά το κλασσικό Samsung Experience UX. Επιπλέον, η κύρια και η selfie κάμερα της συσκευής είναι στα 8MP και 5MP αντίστοιχα, διαθέτουν το ίδιο διάφραγμα f/2.2, ενώ η μπαταρία του J2 Core είναι στα 2600mAh, με τη Samsung να τονίζει πως με τη βοήθεια των τροποποιημένων Android Go εφαρμογών, η αυτονομία της θα φτάνει τη μια ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα