HTC: Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες αναβάθμισης των συσκευών της στο Android 9 Pie

Techblog.gr

Με την τρίτη beta του Android Q να έχει ήδη ξεκινήσει και με την επίσημη κυκλοφορία του να είναι μόνο μερικούς μήνες μακριά, η HTC αποφάσισε επιτέλους να ανακοινώσει το πότε τα flagship smartphones της θα πάρουν το Android 9 Pie.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το HTC

U11 θα είναι η πρώτη συσκευή που θα αποκτήσει το Android 9 Pie προς το τέλος Μαΐου. Έπειτα, ακολουθεί το HTC U12 Plus, το οποί θα πάρει την ενημέρωση προς τα μέσα Ιουνίου, και για το τέλος η HTC άφησε το U11 Plus το οποίο θα ενημερωθεί με το Android 9 Pie προς το τέλος Ιουνίου.

We want to share the release schedule of the Android Pie updates for #HTC smartphones. Please note, certain regions & carrier deployment may affect these dates. U11 rollout will begin late May, 2019; U11+ will begin late June, 2019; U12+ will begin mid-June, 2019. Thank you pic.twitter.com/eyeCdX5qWm

HTC (@htc) May 10, 2019

Οι κάτοχοι των HTC smartphones περιμένουν αρκετό καιρό για να πάρουν μία γεύση από το Android 9 Pie. Η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα ενημερώσει τις συσκευές της στο Android 9 Pie τον Αύγουστο του 2018, δηλαδή όταν η Google κυκλοφόρησε επίσημα την τελική δημόσια έκδοση του λειτουργικού. Από τότε, η μόνη συσκευή που έχει αναβαθμιστεί είναι η Android One έκδοση του HTC U11 Life.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η HTC Sense έκδοση του U11 Life δεν θα αναβαθμιστεί με το Android 9 Pie, ασχέτως ότι έχουν το ίδιο hardware. Επιπλέον, αν και το HTC U12 Plus είναι το τελευταίο flagship της εταιρείας, θα αναβαθμιστεί μετά από δύο παλαιότερες συσκευές της HTC. Τουλάχιστον οι κάτοχοι αυτών των HTC smartphones θα πάρουν την αναβάθμιση, κάλιο αργά παρά ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα