Επίσημες θήκες επιβεβαιώνουν το design των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro

Techblog.gr

Η 7η σειρά smartphones της OnePlus θα αποκαλυφθεί την Τρίτη 14 Μαΐου. Δύο μέρες πριν την αποκάλυψη των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro κυκλοφόρησαν οι επίσημες θήκες οι οποίες επιβεβαιώνουν τις φήμες για τα δύο αυτά smartphone.

Το OnePlus 7 Pro θα διαθέτει κάμερα τριπλής διάταξης στο πίσω μέρος σε αντίθεση με το μικρό αδερφάκι το οποίο

θα έχει διπλή κάμερα. Σχεδιαστικά το απλό smartphone της σειράς θα μοιάζει με το OnePlus 6T. Τα φυσικά κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου θα βρίσκονται αριστερά ενώ το power button και το slider για τις ειδοποιήσεις στα δεξιά.

Οι επίσημες θήκες για το OnePlus 7 θα έρθουν σε Sandstone, Nylon και Silicone Red χρώμα ενώ η Pro έκδοση θα έχει πιο premium θήκες στην εμφάνιση με Karbon Grey, Karbon Black και Sandstone.

Εσωτερικά τώρα όπως αποκάλυψε ο CEO της εταιρείας Pete Lau, τo 7 Pro θα έχει 200% ισχυρότερο μηχανισμό δόνησης. Και τα δύο smartphone θα διαθέτουν τον Snapdragon 855 SoC με OxygenOS βασισμένο στο Android 9.0 Pie. Διαφορές μάλλον θα δούμε στην οθόνη των δύο τηλεφώνων από το 7 Pro θα έχει QHD+ ανάλυση με 90Hz ρυθμό ανανέωσης ενώ το απλό 7 θα έχει 60Hz ρυθμό ανανέωσης.

Στην τιμή τώρα τα smartphone της OnePlus δεν αναμένεται να μείνουν χαμηλά. Το βασικό μοντέλο του 7 Pro θα ξεκινάει από τα 699 ευρώ ενώ η έκδοση με τα 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο θα αγγίζει τα 829 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσημες, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro,episimes, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro