HTC One 2, Εμφανίστηκε 3D mock-up, Φήμες για 5 ιντσών οθόνη Full HD

Πρόσφατα, έκανε την εμφάνιση του ένα τρισδιάστατο ομοίωμα του HTC One 2 (ή HTC One Two). Ο κατασκευαστής του ομοιώματος ισχυρίζεται ότι το δημιούργησε έχοντας πληροφορίες από κάποιον στο εσωτερικό της HTC. Σύμφωνα με όσα διέρρευσε, το HTC One 2 (HTC M8) θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD (1080

x 1920 pixels) με αποτέλεσμα, η πυκνότητα εικονοστοιχείων ανά ίντσα να μειώνεται από τα κορυφαία 467ppi στα 441ppi.

Το τρισδιάστατο ομοίωμα από ρητίνη αποκαλύπτει μία συσκευή με μεγαλύτερες διαστάσεις από το σημερινό μοντέλο, αλλά και με μεγαλύτερα περιθώρια, κυρίως στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης ενώ η κάμερα, που είναι πιθανό να μην… αλλάξει, θα συνοδεύεται από διπλό LED flash, παρόμοιας λογικής με αυτής του iPhone 5s.

Η μπροστινή κάμερα επίσης δεν αναμένεται να είναι διαφορετικής ανάλυσης και θα παραμείνει στα 2.1 Megapixels ενώ το ίδιο αναμένεται και με το χαρακτηριστικό BoomSound, με τα δύο ηχεία. Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 16GB αλλά με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD (θα υπάρξει και έκδοση με 32GB) ενώ θα «τρέχει» Android 4.4. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το HTC One 2 στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο.

Παρά τις διαρροές και τις φήμες, ένας αναλυτής δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα παραπάνω και σύμφωνα με τα λεγόμενα του σχηματίζουμε διαφορετική εικόνα. Ο Wilson Miao της εταιρείας αναλύσεων της αγοράς TrendForce, ισχυρίζεται ότι η HTC αναμένεται να παρουσιάσει μία σειρά από HTC One 2 μοντέλα, με στόχο να κερδίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά.

Σύμφωνα με τον Miao, το HTC One 2 θα διαθέτει ξεχωριστό σύστημα φακών για τις φωτογραφίες σε συνθήκες με χαμηλά ή υψηλά επίπεδα φωτισμού (!) ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος και πως η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4.9 ιντσών ενώ η τιμή του θα ξεκινάει από τα 600 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα