Call of Duty: Mobile: Τουρνουά esports με συνολικά βραβεία 1 εκατομμύριο δολάρια

Όντας ένα από τα κορυφαία video game εδώ και πολλά χρόνια, η mobile έκδοση του Call of Duty είχε και αυτή ανάλογη επιτυχία από την πρώτη εβδομάδα που έγινε διαθέσιμη στα κινητά, έχοντας 100 εκ. downloads και όντας δωρεάν.

Η επίσημη ονομασία της

είναι Call of Duty: Mobile και αυτή τη φορά η Activision αποκάλυψε ότι θα διεξαχθεί ένα τουρνουά esports. Μάλιστα, τα προκριματικά θα ξεκινήσουν στις 30 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 24 Μαΐου, όταν θα αρχίσει η τελική φάση του τουρνουά.

Έτσι, η εταιρεία του πολύ πετυχημένου video game δίνει άλλη μία βοήθεια στους fans του στην εποχή της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, αν και τα mobile παιχνίδια δεν είναι τόσο διαδεδομένα στα esports.

Από εκεί και πέρα, το εν λόγω τουρνουά θα έχει συνολικά βραβεία 1 εκατομμύριο δολάρια, τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν και διάφορες αγορές εντός του παιχνιδιού. Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά, για τα προκριματικά είναι γνωστό ότι θα γίνουν σε τέσσερις δόσεις μέσα στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα και θα έχουμε μάχες κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο καθένας θα πρέπει να σημειώνει ατομικές νίκες, ώστε να παίρνει πόντους, που θα είναι περισσότεροι όσο πιο ψηλά βρίσκεται κάποιος στη βαθμολογία. Όποιος φτάσει τους 80 πόντους στους πρώτους δέκα αγώνες σ’ ένα από τα τέσσερα Σαββατοκύριακα, θα πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του τουρνουά.

Εκεί θα πρέπει να φτιαχτεί μία ομάδα από τους παίκτες που θα έχουν προκριθεί και θα συνεχίσουν να παίζουν online. Όσο για τα βραβεία, κάθε παίκτης θα παίρνει μία in-game ανταμοιβή για την εγγραφή στο τουρνουά, ενώ υπάρχουν πολλά και διάφορα όσο εξελίσσεται το τουρνουά και κερδίζονται πόντοι.

Επίσης, άλλη μία in-game ανταμοιβή θα είναι διαθέσιμη για όσους προκριθούν στην τελική φάση. Περαιτέρω λεπτομέρειες για το Stage 2, τους κανονισμούς, τα βραβεία σε μετρητά, καθώς και για το πού θα μπορούν οι fans να παρακολουθήσουν τις μάχες, θα αποκαλυφθούν όσο βρίσκεται σε εξέλιξη το τουρνουά στην επίσημη ιστοσελίδα του Call of Duty.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Activision δεν επιτρέπει τη χρήση χειριστηρίου, είτε με bluetooth, είτε ασύρματα, ποντικιού και πληκτρολογίου, ενώ αποκάλυψε ότι θα ερευνά κάθε παίκτη, ώστε να ελέγχει αν θεωρείται βίαιος ή όχι, αφού έχει παίξει Call of Duty: Mobile. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, θα τον αποκλείει από τη συμμετοχή σε μελλοντικά τουρνουά του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα