Google Pixelbook Go: Νέα laptop με οθόνη αφής, Intel Core και γρήγορη φόρτιση

Techblog.gr

Στα πλαίσια του Made by Google event, η Google παρουσίασε τα Pixel 4 και Pixel 4 XL, το Google Nest Mini αλλά και το επόμενο laptop, το Google Pixelbook Go, με τεχνικά χαρακτηριστικά κατάλληλα για όλες τις ανάγκες.

Το Pixelbook Go είναι εφοδιασμένο με

οθόνη αφής 13.3 ιντσών, η οποία θα διατείθεται με ανάλυση Full HD και 4Κ, ενώ αναφορικά με τον τύπο του επεξεργαστή, οι χρήστες θα έχουν να επιλέξουν τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Έτσι, η Google εφοδίασε το Pixelbook Go με όγδοης γενιάς Intel Core m3, i5 και i7, με επιλογή για 8GB ή 16GB RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB, 128GB και 256GB SSD.

Η Google αναφέρει πως το συγκεκριμένο laptop θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση μέσω της θύρας USB-C, προσφέροντας 2 ώρες αυτονομίας μόνο με 20 λεπτά φόρτισης, ενώ η συνολική αυτονομία του Pixelbook Go θα φτάνει τις 12 ώρες, σύμφωνα πάντα με τη Google.

Τέλος, όσον αφορά την τιμή, η πιο οικονομική έκδοση του Pixelbook Go ξεκινάει από τα 649 δολάρια ΗΠΑ αλλά όσο πιο δυνατά χαρακτηριστικά επιλέξουν οι χρήστες, τόσο η τιμή του θα αυξάνεται, μέχρι και τα 1399 δολάρια για το μοντέλο με 16GB RAM, 256GB SSD και επεξεργαστή Intel Core i7, ενώ υπάρχει και η επιλογή για οθόνη με ανάλυση 4Κ, αυξάνοντας το συνολικό κόστος του Pixelbook Go.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα