Google Pixel 5: Θα έρθει μόνο η XL έκδοση με τιμή 699 δολάρια;

Αν και το οικονομικό Google Pixel 4a είναι πλέον γεγονός, πολλοί περιμένουν την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, πόσο μάλλον τώρα που πλέον η παραγωγή των Pixel 4 και 4 XL έχει σταματήσει. Η Google ήδη μας έχει προετοιμάσει για την κυκλοφορία δύο 5G συσκευών, μίας οικονομικής και μίας flagship, όμως δε γνωρίζουμε πολλά περισσότερα.

Σύμφωνα με τον leakster @ImjustSayingJC η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα έρθει μόνο σε ένα μέγεθος, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει και

άλλες πηγές. Σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα αναφορές όμως, ο leakster υποστηρίζει πως το επερχόμενο Google Pixel 5 θα έρθει μόνο σε XL μοντέλο, δηλαδή με οθόνη άνω των 6,5 ιντσών. Επίσης, επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά η χρήση του Snapdragon 765 και όχι του 865 που θα περιμέναμε σε flagship.

Τέλος, ο leakster μας γνωστοποιεί πως η τιμή του Google Pixel 5 θα ανέρχεται στα 699 δολάρια. Το περίεργο όμως είναι η φωτογραφία παραπάνω, αυτή δηλαδή που μας έδωσε η ίδια η Google. Στην πλευρά του 5 βλέπουμε μία μικρότερη συσκευή, ενώ η μεγαλύτερη φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Μάλλον το μυστήριο των συσκευών της Google για φέτος θα κρατήσει παραπάνω από ότι άλλες χρονιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα