Samsung Galaxy Buds Live: Επισκευάζονται εύκολα, σύμφωνα με το iFixit

Το πρόβλημα με τα προϊόντα τεχνολογίας, είτε είναι κινητά, είτε laptop, είτε TWS, είναι πως στην προσπάθεια τους να γίνουν όσο πιο λεπτά γίνεται, δε μπορούν να επισκευαστούν τόσο εύκολα, καθώς όλα τα εξαρτήματα είναι σχεδόν ενωμένα μεταξύ τους. Όμως, το εντελώς αντίθετο φαίνεται να ισχύει με τα μικροσκοπικά TWS της Samsung.

Η ιστοσελίδα iFixit πήρε στα χέρια της τα νέα

Galaxy Buds Live και μας παρουσιάζει βήμα βήμα πως ανοίγει τη συσκευή. Όπως βλέπουμε, τα ακουστικά ανοίγουν αρκετά εύκολα, ενώ τα εξαρτήματα βρίσκονται μόνο στη μία πλευρά. Στη συνέχεια, δύο flex χωρίζουν τον τεχνικό από την αφαίρεση της motherboard, με τα Galaxy Buds Live να έχουν μόλις μία βίδα.

Η μπαταρία φαίνεται να είναι κολλημένη στο κάτω μέρος των Buds Live, ενώ υπάρχουν συνολικά δύο πλαστικά μέσα στα ακουστικά. Το μοναδικό σημείο που είναι κάπως επικίνδυνο είναι πως για την αφαίρεση της μπαταρίας, ο τεχνικός πρέπει να αφαιρέσει το ακουστικό. Επίσης, η θήκη ανοίγει αρκετά εύκολα, χωρίς θερμότητα. Η βαθμολογία που έδωσε το iFixit στα Galaxy Buds Live είναι 8/10, που σημαίνει ότι είναι αρκετά εύκολα στο άνοιγμα και την επισκευή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα