Google Pixel 3 με τεχνολογία Active Edge και αισθητήρες πίεσης περιμετρικά της συσκευής;

Techblog.gr

Teaser video για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL από τη Google στην Ιαπωνία δείχνει να διαθέτουν αισθητήρες πίεσης περιμετρικά τους, θυμίζοντας την αντίστοιχη λειτουργία του Edge Sense της HTC.

Το teaser video που δημοσιεύτηκε από

τη Google, δείχνει πολλές καταστάσεις στην καθημερινότητα στις οποίες χρησιμοποιούμε τα χέρια μας για να ασκήσουμε πίεση, δείχνοντας πως τα νέα Google Pixel θα διαθέτουν την τεχνολογία Active Edge, όπου αισθητήρες στο σώμα της συσκευής ανταποκρίνονται σε ενέργειες και εφαρμογές όταν τους πιέσουμε ενώ κρατάμε τη συσκευή με το χέρι μας.

Πιο συγκεκριμένα, το video δείχνει την άσκηση πίεσης, το “ζούληγμα”, σε διάφορα αντικείμενα, χωρίς να εμφανίζεται κάποιο smartphone, ενώ σε ορισμένες στιγμές φαίνεται το νέο χρώμα που ενδεχομένως να διαθέτουν τα Pixel 3 και Pixel 3 XL. Επιπλέον, στα τελευταία δευτερόλεπτα του video είναι εμφανές πως κάποιος κρατάει ένα αντικείμενο που έχει τις διαστάσεις smartphone το οποίο πιέζει στις πλαϊνές πλευρές του, δείχνοντας ξεκάθαρα πως τα νέα Pixel θα διαθέτουν την τεχνολογία Active Edge.

Τέλος, τα Pixel 3 και Pixel 3 XL θα παρουσιαστούν στις 9 Οκτωβρίου και θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσουν επίσημα για την αγορά της Ιαπωνίας και για αυτό το teaser video έχει σχεδιαστεί με ύφος που στοχεύει τους Ιάπωνες καταναλωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα