Google Nest Mini: Διέρρευσαν επίσημα renders λίγο πριν την παρουσίαση

Techblog.gr

Καθώς περιμένουμε το Made by Google να ξεκινήσει, διέρρευσαν νέες πληροφορίες για το Google Nest Mini, και συγκεκριμένα μία σειρά επίσημων renders.

Σχεδιασμός

Οπτικά, το Google Nest Mini είναι πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του. Η πρώτη βασική διαφορά που εντοπίζουμε είναι στην κάτω πλευρά της έξυπνης συσκευής. Αρχικά, προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο και επιπλέον η βάση έχει το ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο ηχείο. Ωστόσο, από την

εγκοπή που διαθέτει το Nest Mini στην κάτω μεριά, βλέπουμε ότι το εσωτερικό χρώμα του έξυπνου ηχείου θα διαφέρει από το υπόλοιπο σώμα, το γκρι έχει πορτοκαλί εσωτερικό και το μαύρο έχει λευκό.

Η Google φαίνεται να αντικατέστησε τη micro-USB υποδοχή τροφοδοσίας. Παρά το γεγονός ότι στα renders δεν μπορούμε να δούμε την πραγματική θύρα, είναι ξεκάθαρο ότι το βύσμα είναι στρογγυλό, και μπορεί ενδεχομένως παρόμοιο με αυτό του Nest Hub και του Nest Hub Max.

Όσον αφορά τα χρώματα, με βάση προηγούμενα leaks, το Google Nest Mini θα κυκλοφορήσει σε ανθρακί, rock candy (είναι το ανοιχτό γκρι), Coral και Sky Blue. Τα δύο πρώτα είναι κατά πάσα πιθανότητα κωδικά ονόματα για το Charcoal και το Chalk.

Χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τα specs, το Google Nest Mini θα έχει Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac. Επίσης, σύμφωνα με τα renders δεν θα υπάρχει κάποιο φυσικό κουμπί.

Τέλος, το Nest Mini πιστεύουμε ότι θα έχει τις τέσσερις ενδεικτικές λυχνίες, το διακόπτη σίγασης του μικροφώνου, το καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή είναι περίπου 1,5 μέτρο, και θα χρησιμοποιεί τροφοδοτικό 15 watt.

Keywords
Τυχαία Θέματα