OnePlus 7T Pro: Γιατί δεν έχει 5G έκδοση το high-end smartphone;

Techblog.gr

Τα OnePlus 7T Pro και McLaren Edition παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο από αυτά απουσιάζει η 5G υποστήριξη και δεν υπάρχει καμία ειδική έκδοση που θα καλύψει τις ανάγκες των χρηστών που θέλουν ένα 5G smartphone. Τώρα, ο CEO της εταιρείας Pete Lau διαλευκάνει την υπόθεση εξηγώντας γιατί η εταιρεία δεν ετοίμασε μία τέτοια έκδοση.

Ο Pete μίλησε

σε ομάδα δημοσιογράφων, και δήλωσε ότι η απόφαση δεν έχει να κάνει με την κυκλοφορία της νέας T-σειράς, απλά η OnePlus πιστεύει ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα για ένα δεύτερο 5G smartphone. Σύμφωνα με τα λόγια του, η OnePlus εξετάζει την πορεία του 5G και περιμένει “την κατάλληλη ευκαιρία για την κατασκευή μίας 5G συσκευής”.

Αυτή η δήλωση όμως διεγείρει ερωτήσεις όπως αν το OnePlus 8 θα έχει 5G. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν πληροφορίες για μία 5G έκδοση της επόμενης σειράς smartphone η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, ο Pete παραδέχτηκε ότι το 5G θα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των smartphone στο 2020 ωστόσο τα 5G δίκτυα θα είναι διαθέσιμα μόνο στις αναπτυγμένες χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα