Facebook Messenger: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα από το πρωί [update]

Φαίνεται πως κάποιοι χρήστες του Facebook Messenger αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υπηρεσία, τουλάχιστον στις εκδόσεις Android και web. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως κάποιοι χρήστες δε μπορούν να στείλουν μηνύματα, ενώ η έκδοση web για κάποιους δεν έμπαινε καν, με τη σελίδα να φορτώνει αλλά να είναι κενή.

Επιπλέον, πέραν της έκδοσης Android,

υπήρξαν αναφορές από αναγνώστες της μεγάλης κοινότητας τεχνολογίας του Techblog για πρόβλημα πρόσβασης και από τη web εφαρμογή του Facebook Messenger. Δε γνωρίζουμε αν τα προβλήματα έχουν λυθεί και πόσους χρήστες έχουν επηρεάσει, καθώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ή αναφορές από το εξωτερικό.

Update – Αρκετοί αναγώστες αναφέρουν προβλήματα και στο Instagram αλλά και σε συσκευές iOS στη σελίδα μας στο Facebook.

Πριν μερικές εβδομάδες προβλήματα με το Messengerhttps://techblog.gr/mobile/xiaomi-redmi-echete-provlima-me-to-facebook-messenger/ είχαν εντοπιστεί συγκεκριμένα σε χρήστες Xiaomi smartphones.

Να θυμίζουμε βέβαια ότι αρκετές φορές το Facebook Messenger έχει προβλήματα, τα οποία συνήθως λύνονται μέσα σε λίγη ώρα. Προς το παρόν έχουμε επιβεβαίωση από κάποιους αναγνώστες ότι έχει λυθεί το πρόβλημα, όχι όμως από όλους, ενώ οι αναφορές ήρθαν πριν από λίγη ώρα. Εσείς αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία σήμερα; Αν και, σε τι συσκευή ή σε ποια έκδοση της εφαρμογής (web, Android, iOS);

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Facebook Messenger: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα από το πρωί [update] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα