Samsung Galaxy S20+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 11 στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αναγνώστες της μεγάλης παρέας τεχνολογίας του Techblog η αναβάθμιση Android 11 για το Samsung Galaxy S20+ ήρθε ήδη στην Ελλάδα. Η ειδοποίηση για το νέο update έφτασε ήδη από το πρωί, ενώ μπορεί και οι χρήστες συσκευών S20 και S20 Ultra να δείτε τη νέα

έκδοση μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες.

Ήδη έχουμε την πλήρη λίστα Samsung συσκευών που θα αναβαθμιστούν στην Ευρώπη, ενώ η νέα αναβάθμιση, τουλάχιστον για το Galaxy S20+, έχει μέγεθος σχεδόν 2.2GB. Το νέο One UI 3.0 φέρνει ανανεωμένη σχεδίαση στις συσκευές με σκοπό να κάνει την εμπειρία του χρήστη πιο σταθερή, ενώ υπόσχεται βελτιώσεις στην απόδοση και στη γρηγορότερη λειτουργία των εφαρμογών, με λιγότερη κατανάλωση.

Επιπλέον, το One UI 3.0 στηρίζεται στο Android 11, το οποίο φέρνει chat bubbles για όλες τις εφαρμογές μηνυμάτων και καλύτερο notification panel. Όπως μας γνωστοποιεί η Samsung, απενεργοποιείται η αποστολή αρχείων μέσω Wi-Fi Direct, αλλά όχι η λήψη. Επίσης, δε μπορείτε να συνδεθείτε πλέον στο Chromecast μέσω του Smart View, παρά μόνο με το Google Home.

Όπως κάθε αναβάθμιση, το Android 11 θα δοθεί σταδιακά σε όλους τους κατόχους Samsung Galaxy S20+ στην Ελλάδα. Εσείς λάβατε το νέο update; Αν ναι, πως σας φάνηκε;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Samsung Galaxy S20+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση Android 11 στην Ελλάδα - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα