BlackBerry Key2: Έτσι θα είναι το επόμενο Android μοντέλο της εταιρείας

09:36 5/6/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

To BlackBerry Key2 είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 7 Ιουνίου και ο συνήθης ύποπτος Evan Blass μας έδωσε στο «πιάτο» τα επίσημα renders της συσκευής δημοσιεύοντας μία press φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter.

Τα renders αποκαλύπτουν την πρόσθια όψη της νέας συσκευής, την οποία καταλαμβάνει η οθόνη αφής και το φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο τεσσάρων γραμμών, ένα συνδυασμό που έφερε στο προσκήνιο ο προκάτοχος KeyOne, στην κατηγορία των Android συσκευών.

Ταυτόχρονα, ξεχωρίζει η προσθήκη της διπλής κάμερας και του LED flash στην πίσω όψη. Η πλάτη του Key2 φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από ελαστική επίστρωση με αυλάκια, υλικό που δε γλιστράει στο κράτημα, παρόμοιο με του KeyOne, ενώ από τη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε και την υποδοχή 3,5 mm στο επάνω μέρος.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, το BlackBerry Key2 θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 660 chipset της Qualcomm, σε συνδυασμό με 4GB ή 6GB of RAM και αποθηκευτικό χώρο της τάξεως των 64GB ή 128GB. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3360 mAh, ενώ το σύστημα της διπλής κάμερας στο πίσω μέρος περιλαμβάνει φακούς 12 MP + 8 MP. Για λήψεις selfies το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 MP.

Το νέο BlackBerry smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει με Android 8.1 Oreo out of the box και αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση με σήμα κατατεθέν το QWERTY πληκτρολόγιο της εταιρείας.

BlackBerry Key2 pic.twitter.com/4YMZ2hxUYP

— Evan Blass (@evleaks) 4 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechBlog