Black Friday 2019: Ο κατάλογος των Public με προσφορές σε τηλεοράσεις

Techblog.gr

Η εκπτωτική περίοδος Black Friday 2019 είναι εδώ με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων να έχουν ήδη παρουσιάσει τις φετινές τους προσφορές. Όπως αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο άρθρο, οι τηλεοράσεις φαίνεται να έχουν την τιμητική τους φέτος ανακαλύπτοντας μοντέλα με μεγάλο ινστάζ σε ιδιαίτερα καλές τιμές.

Μη φοβάστε τις μεγάλες ίντσες. Όπως και στα περισσότερα πράγματα στην ζωή έτσι και στις τηλεοράσεις όλα είναι θέμα συνήθειας. Εγώ έχω τοποθετήσει στο

σαλόνι μου από πέρυσι τον Σεπτέμβριο μια 65άρα τηλεόραση και παρακολουθώ από μόλις 2.2 μέτρα απόσταση (ναι, το μέτρησα μόλις τώρα για να σας πω ακριβώς).

Την πρώτη εβδομάδα αναρωτιόμουν αν έκανα καλά και αγόρασα μια τόσο μεγάλη τηλεόραση για τον χώρο μου, μετά το συνήθισα και είναι τούμπανο να βλέπεις καθαρά και “μεγάλα” από αυτή την απόσταση. Οπότε μην το φοβάστε, τις τιμές να φοβάστε μόνο, αλλά Black Friday είναι, όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρείτε.

Ακολουθεί ο κατάλογος Black Friday 2019 των Public που είναι αφιερωμένος στις τηλεοράσεις, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Όλες οι μεγάλες αλυσίδες έχουν βγάζει ενδιαφέρουσες προσφορές στις τηλεοράσεις, όπως και το Πλαίσιο για παράδειγμα. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας τι ξεχωρήσατε. Εσάς, πόσες ίντσες είναι η τηλεόρασή σας.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα