Sony Xperia 0: Θα έχει εξαπλή πίσω κάμερα 48MP και ορθογώνιο module

Techblog.gr

Η μάχη για τις περισσότερες κάμερες στην πλάτη ενός smartphone μαίνεται και κύριος στόχος όλων των κατασκευαστών που συμμετέχουν είναι το ποιος θα δημιουργήσει το καλύτερο module. Το τελευταίο trend είναι τα παραλληλόγραμμα module. Φαίνεται ότι η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζεται να ακολουθήσει τις τάσεις, διότι διέρρευσε μία σχηματική απεικόνιση του module του Sony Xperia 0 που αποκαλύπτει ότι θα έχει έξι κάμερες.

Η εξαπλή κάμερα της Sony

Η πρώτη φορά που είδαμε το συγκεκριμένο

smartphone ήταν τον Ιούνιο. Ωστόσο, τότε είχαν απλά δημοσιευθεί μία σειρά από renders και υποθέσεις του tipster Max J. Τώρα, είδε το φως μια εικόνα που μοιάζει σαν κάποια επίσημη σχηματική απεικόνιση της πλάτης του smartphone, ο οποίο λέγεται ότι θα είναι το Sony Xperia 0.

Με βάση όσα αποκαλύπτει η εικόνα, η κύρια κάμερα του Sony Xperia 0 θα είναι η IMX586 48MP της εταιρείας, με μεταβλητό διάφραγμα f/1.2-f/2.4. Το ίδιο μεταβλητό διάφραγμα διαθέτει και η κάμερα 12MP που έχει τοποθετηθεί ακριβώς δίπλα.

Στην κορυφή του module υπάρχει δύο αγνώστου ταυτότητας κάμερες με διάφραγμα f/2.4, στα 20ΜP και 8MP. Ίδιο διάφραγμα έχει και η κάμερα 16MP στο κάτω μέρος του module, η οποία είναι δίπλα από τον ToF αισθητήρα 0.5MP.

Από πλευράς σχεδιασμού, το Sony Xperia 0 φαίνεται ότι θα έχει παρόμοιο module με αυτό τον Honor V30, και των επερχόμενων Samsung Galaxy S11.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται σε ανεπιβεβαίωτες πηγές, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι. Τουλάχιστον μέχρι να πραγματοποιήσει η εταιρεία κάποια επίσημη ανακοίνωση, ή να κυκλοφορήσει κάποιο teaser.

Keywords
Τυχαία Θέματα