Apps Week Report, Αφιέρωμα στο Euro 2012

16:43 8/6/2012 - Πηγή: TechBlog

Δεν υπάρχει άλλο άθλημα που να προκαλεί τέτοιο πάθος όσο το ποδόσφαιρο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τώρα που ξεκινά το Euro 2012 θα μπορέσουμε και πάλι να τραγουδήσουμε «Σήκωσέ το!» (το κινητό βρε…), αν όχι για την Ελλάδα, για την ομάδα που θα υποστηρίξουμε για το τρόπαιο. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγώνες, σου προτείνουμε τρόπους με τους οποίους θα ζήσεις όλη την ποδοσφαιρική μαγεία με τη βοήθεια του smartphone σου.

Πάμε στη σέντρα για το πρώτο σφύριγμα…

Κάθε Παρασκευή Apps Week Report στο Techblog.
————————————————————————————————————————————

Euro 2012 Football Meister
Λειτουργικό: Android
Τιμή: Δωρεάν
Link

Είμαι μεγάλος Ποδοσφαιρομάστορας. Τι δεν το πιστεύεις; Είμαι αυτό το περίεργο είδος ζωής που ζει και τρέφεται από το ποδοσφαιρικό γρασίδι, τριγυρνά στις κερκίδες και ακούει από το πρωί μέχρι το βράδυ Γεωργίου. Αν με πετύχεις μετά τις 11 το βράδυ στο αυτοκίνητο θα καταλάβεις ότι ακούω αθλητικές αναλύσεις επί αναλύσεων στο ραδιόφωνο και όχι δεν είμαι ταξιτζής. Το έχω στο αίμα μου το προπονητιλήκι, πώς να σου το πω. Τώρα, βρήκα ένα νέο τρόπο να εξασκήσω ακόμα περισσότερο την τέχνη του ποδοσφαιρίζειν (…εστί φιλοσοφείν, και άλλα τέτοια έξυπνα!). Βάζω το συγκεκριμένο app στο κινητό μου και προβλέπω τα αποτελέσματα των αγώνων του Euro 2012, προκαλώ τους φίλους μου για το πώς βλέπω να διαμορφώνεται το Πρωτάθλημα και αποδεικνύω για ακόμα μια φορά την ικανότητά μου να «διαβάζω» τους αγώνες μόνο όπως ένας ειδήμων το μπορεί. Όλε!

————————————————————————————————————————————

Euro 2012
Λειτουργικό: Bada
Τιμή: Δωρεάν
Link

Έβαλα, μια μπάλα στο κεφάλι και την οθόνη του κινητού μου μπροστά στα μάτια, γιατί δεν θέλω να χάσω λεπτό από το Ευρωπαϊκό (κάνει και μια μικρή ομοιοκαταληξία…). Μπαίνω στο νόημα με ενημέρωση ολημερίς και οληνυχτίς, καθώς το γεγονός ότι δουλεύω, έχω υποχρεώσεις (το τι γίνεται με γάμους και βαφτίσεις αυτή την περίοδο δεν περιγράφεται, αλήθεια τι έχετε πάθει όλοι; έχει Euro, χαλαρώστε!), κοινωνική ζωή και όρεξη για μπανάκι καθώς καλοκαίριασε. Και στην τελική, τι περιμένεις να κάνω αραχτός στην ξαπλώστρα, να μην ασχολούμαι με τις εξελίξεις στο Euro; Παρέα με το Bada smartphone μου θα βλέπω όλα τα νέα, το πρόγραμμα (για να μην ξεχαστώ στην παραλία με τα mojitos και δεν δω το βράδυ τον αγώνα), διαβάζοντας όλα τα παραλειπόμενα από το επερχόμενο Ευρωπαϊκό. Άσε που το Bada μπορεί να γίνει εύκολα Ba-la… Κόλλημα!

————————————————————————————————————————————

Soccer Madness
Λειτουργικό: BlackBerry Playbook
Τιμή: Δωρεάν
Link

Το σφύριξε, έχει ημίχρονο, η μπύρα έχει σχεδόν τελειώσει, περιμένω με αγωνία τη συνέχεια, είναι που με άφησαν στα κρύα του λουτρού οι Ισπανοί που το έβαλαν στο 45′ και άλλαξαν όλη την εικόνα του αγώνα και δεν μπορώ να ησυχάσω. Άσε που, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το θέμα δεν το βλέπω να κερδίζω το στοίχημα και έχω τρελή αγωνία. Τι να κάνω; Πιάνω στο χέρι το BlackBerry (πάλι, ομοιοκαταληξία, σε καλό να μας βγει…), αν

Keywords
Τυχαία Θέματα