Apps Week Report #12, Σήμερα έχουμε λίγο app-όλα

Τι είναι καλύτερο από τα δύο; Να έχεις μόνο μία επιλογή και να είσαι αναγκασμένος να την ακολουθήσεις, ή να έχεις πολλές επιλογές και να μπορείς να διαλέξεις; Βρίσκουμε τους μονόδρομους πολύ εκτός μόδας, βρισκόμαστε στις εποχές των πολλαπλών επιλογών και των εναλλακτικών λύσεων, επομένως αυτό το Apps Week Report, πιστό στο πνεύμα της εποχής, βάζει πολλές μεταβλητές στην εξίσωση, γεγονός που σημαίνει ότι και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ένα και μοναδικό. Έτσι, σας παρουσιάζουμε πολλά, διαφορετικά μεταξύ τους apps

για να έχετε να ασχολείστε.

Κάθε Παρασκευή Apps Week Report στο Techblog.
————————————————————————————————————————————

Double Twist Alarm
Λειτουργικό: Android
Τιμή: 1.49 ευρώ
Link

Προσπαθείς να ξυπνήσεις, γενικά και ειδικά. Το πρώτο το προσπαθείς με το να ξεστραβωθείς να διαβάσεις και να ενημερωθείς και από ό,τι δείχνει η κατάσταση μάλλον το καταφέρνεις, με το άλλο όμως, το θέμα της φυσικής αφύπνισης, κάθε πρωί δεν την παλεύεις καθόλου. Εμφανίζεσαι παντού και πάντοτε καθυστερημένος, αγχωμένος και δεν μπορείς να βρεις τη λύση. Ψάχνεις σε λάθος μέρος, για αυτό δεν μπορείς να τη βρεις, βρε! Ρώτα και το πράσινο ρομποτάκι (συγγνώμη…το κινητό σου εννοώ) να δεις τι έχει να σου προτείνει και αυτό. Θα σου ζητήσει να κάνεις μια μικρή επένδυση (ο,τιδήποτε κάτω των 2 ευρώ είναι προσιτό…) για να αποκτήσεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να ξυπνάς το πρωί. Θα σου αρέσει τόσο πολύ αυτό το app που θα σου γίνει εμμονή το να ανακαλύπτεις καινούρια playlists για κάθε περίσταση ξυπνήματος. Τώρα θα σκέφτεσαι… «Χμμμ…να βάλω να παίζει death το πρωί που θα πρέπει να ξυπνήσω νωρίς για να πάω πάλι να ζητήσω τα λεφτά που μου χρωστάει ο πρώην εργοδότης μου;» Μην το σκέφτεσαι, η απάντηση είναι «Ναι!».

————————————————————————————————————————————

SkyView-Explore The Universe
Λειτουργικό: Bada
Τιμή: Δωρεάν
Link

Έλα, παραδέξου το! Είσαι εκείνος ο τύπος αναγνώστη που μετρά αντίστροφα τις ημέρες από την μία Τετάρτη στην άλλη, περιμένοντας -αδημονώντας, για να είμαστε πιο ακριβείς- να ξαναδείς να ανεβαίνει στο Techblog το Space News Report. Μάλιστα, καθώς κάνεις αυτή την αντίστροφη μέτρηση, οραματίζεσαι ότι είσαι σε ένα κέντρο ελέγχου εκτόξευσης Διαστημικών Λεωφορείων, καθώς κάνεις το τελικό countdown για την εκτόξευση. «3…2…1…we have a liftoff!» Ξυπνάς από το όνειρο και ώπ! μπορείς και πάλι να διαβάσεις Βέμπο. Καλά κάνεις, μόνο που εμείς σου λέμε ότι μπορείς να ασχολείσαι με το Διάστημα και τις υπόλοιπες ημέρες, απευθείας από την οθόνη του Samsung σου. Βάλε το app αυτό και δες τα πάντα για τον κόσμο από ψηλά, σε πολύ ποιοτικές απεικονίσεις, με πλούτο πληροφοριών, για ιπτάμενα αντικείμενα, πλανήτες, ουράνια σώματα κάθε είδους και όλα αυτά που συνθέτουν το μαγικό Σύμπαν. Αν μη τι άλλο, με αυτή την εφαρμογή δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ.

————————————————————————————————————————————

Wunderlist
Λειτουργικό: Multiplatform
Τιμή: Δωρεάν
Link

Ποτέ άλλοτε οι πολυάσχολοι άνθρωποι δεν ε

Keywords
Τυχαία Θέματα