Apple Maps: Θα εμφανίζει τοποθεσίες όπου πραγματοποιούνται τεστ για κορονοϊό

Η Apple συνεχίζει την προσπάθεια να ενισχύσει όσο μπορεί του οργανισμούς που βοηθούν στην καταπολέμηση του κορονοϊού, και τους χρήστες να προστατευτούν από τον ιό. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζεται να προβάλει στο Apple Maps τα σημεία όπου πραγματοποιούνται έλεγχοι για τον κορονοϊό.

Θα βρίσκεις εύκολα και γρήγορα που μπορείς να κάνεις τεστ

Η Apple

ξεκίνησε τη λειτουργία ενός portal στο οποίο μπορούν να εγγράφονται νοσοκομεία, οργανισμοί υγείας, και επιχειρήσεις, που παρέχουν τη δυνατότητα ελέγχου για τον κορονοϊό.

Εφόσον κάποια υγειονομική υπηρεσία πραγματοποιήσει καταχώρηση ότι ανήκει σε μία από τις τοποθεσίες ελέγχου, τότε θα προβάλετε άμεσα στο Apple Maps. Οι τοποθεσίες αυτές θα εμφανίζονται στην εφαρμογή με ένα κόκκινο υγειονομικό σύμβολο, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει που μπορεί να πάει για να κάνει το σχετικό τεστ για τον κορονοϊό.

Το Apple Maps θα είναι σε θέση να προβάλλει πληροφορίες, όπως το όνομα του οργανισμού ή της επιχείρησης, με ποιον υγειονομικό πάροχο σχετίζεται, το τηλέφωνο επικοινωνίας, και την ιστοσελίδα (αν υπάρχει). Επίσης, θα εμφανίζει δεδομένα για τον τύπο του τεστ που χρησιμοποιεί και την γύρω περιοχή.

Τέλος, η Apple ζήτησε από όσους συμμετέχουν να παρέχουν πληροφορίες όπως το αν πρέπει ο ενδιαφερόμενος να κλείσει ραντεβού ή όχι, για την πραγματοποίηση του τεστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα