4Κ ανάλυση στα 60fps για το Xiaomi Pocophone F1

Techblog.gr

Η ομάδα της Xiaomi ετοιμάζει πακέτο αναβάθμισης για το Pocophone F1, το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την απόδοση της κάμερας καθώς και την κατανάλωση της μπαταρίας.

Η κάμερα στο Pocophone F1 συνεχίζει να βελτιώνεται. Η αναβάθμιση που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες θα προσθέσει τη λειτουργία slow-motion στα 960fps και η ίδια ενημέρωση θα επιτρέψει τη νυχτερινή λειτουργία του smartphone της Xiaomi. Η ομάδα που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του update, εργάζεται επίσης για την ενεργοποίηση

της λήψης βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps. Η τελική έκδοση αυτής της ενημέρωσης έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο. Η φωτογραφική μηχανή του Poco υποστηρίζει αρχικά μόνο εγγραφή βίντεο στα 30fps (σε ανάλυση 2160p και 1080p). Η πρώτη ενημέρωση επίσης υπόσχεται να βελτιώσει την απότομη κατανάλωση της μπαταρίας κατά τη χρήση και να λύσει τα περισσότερα προβλήματα από αυτά που έχουν αναφέρει οι χρήστες.

Το Pocophone F1 στερείται Widevine L1, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεταδώσει βίντεο ποιότητας Full HD από το Netflix και με αυτό τον τρόπο χάνει πιθανόν μέρος της συμπάθειας του κόσμου. Η ομάδα συνεργάζεται με ειδικούς για το θέμα, αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσο πιθανό είναι να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αφού το Widevine δεν μπορεί να ενημερωθεί εκ των υστέρων.

Μένει να περιμένουμε να κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη ενημέρωση για να δούμε πόσο πολύ θα διαφέρει η απόδοση της κάμερας καθώς και της μπαταρίας σε σχέση με σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα