Ζούγκλα σε αγώνα χάντμπολ με μπουνιές και δαγκωνιές!

13:03 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL NEWS αποκαλύπτει τα όσα αναφέρουν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές της αναμέτρησης για την Α2 χάντμπολ αντρών μεταξύ ΔΙΚΕΑ και Ιωνικού με παίκτες και οπαδούς να συγκρούονται μεταξύ τους και να εκτυλίσσονται επεισόδια άνευ προηγουμένου.
Από τα επεισόδια, τραυματίστηκε σοβαρά ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μπάμπης Προδρομίδης, ο οποίος επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά δέχθηκε και ο ίδιος χτυπήματα και μεταξύ άλλων δαγκωματιές στα χέρια.
Στο φύλλο αγώνα,

αναφέρεται το εξής: " Με τη λήξη του παιχνιδιού ο αθλητής του ΔΙΚΕΑ Κάρολος Γερουλάνος έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα και τους αντίπαλους αθλητές, με αποτέλεσμα ο αθλητής του Ιωνικού Αντώνης Κασαπίδης να ανταποδώσει και να πιαστούν στα χέρια. Σε αυτό το σημείο έπεσαν γροθιές εκατέρωθεν. Ο Γερουλάνος γρονθοκόπησε τον Κασαπίδη και ο Κασαπίδης τον Γερουλάνο. Ακολούθως, εισήλθαν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησε γενική σύρραξη μεταξύ παικτών, προπονητών και φιλάθλων. Στα επεισόδια μπορέσαμε να διακρίνουμε τη συμμετοχή των αθλητών Αναστάσιου, Γερουλάνου του ΔΙΚΕΑ και των Χρήστου Εμμανουήλ και Νίκου Αντωνόπουλου του Ιωνικού, οι οποίοι και οι τρεις δέχθηκαν γροθιές από φιλάθλους και ανταπέδωσαν. Κρατήθηκαν τα δελτία και των πέντε παραπάνω αναφερόμενων αθλητών. Στο γήπεδο δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη".
Μάλιστα οι διαιτητές της αναμέτρησης θα καταθέσουν και συμπληρωματική έκθεση με τα επεισόδια στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Για την ιστορία, ο ΔΙΚΕΑ κέρδισε 22-21.

Keywords
Τυχαία Θέματα