Ζόρια στον ΠΑΟ με το δάνειο

11:12 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου να συνάψει δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζει προβλήματα και έτσι παραμένει αμφίβολο αν θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα οι πληρωμές προς τους παίκτες.
Η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα έχει επηρεάσει το τραπεζικό σύστημα και το γεγονός αυτό μπλοκάρει την σύναψη δανείου ενώ θέμα υπάρχει και με το ποιοι και πώς θα εγγυηθούν πως το δάνειο θα αποπληρωθεί. Μέσα στις επόμενες

μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος θα καταβάλει προσπάθειες ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να πάρει το δάνειο έτσι ώστε να τακτοποιηθούν οικονομικές εκκρεμότητες, να γίνουν διακανονισμοί με τους ποδοσφαιριστές αλλά και να πληρωθούν προκειμένου η ΠΑΕ να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ και να αποφύγει τον αποκλεισμό από τα Κύπελλα Ευρώπης.
Παράλληλα την Τρίτη το Πρωτοδικείο θα εγκρίνει την σύσταση εταιρείας αστικής ευθύνης με την οποία ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης θα υπογράψει για την μεταβίβαση των μετοχών και για την συμφωνία με την ΓΗΠΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα