Ζωντανή λόγω επόπτη και Βαλντές

23:39 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Παρκ ντε Πρενς

Δύο μαγικές ασίστ δημιούργησαν τις συνθήκες για να φύγει η Μπαρτσελόνα με διπλό από το Παρίσι αλλά ένα λάθος του επόπτη και ένα του Βαλντές έδωσε την ισοπαλία με 2-2 στην Παρί που διατήρησε ελπίδες πρόκρισης.

Οι Γάλλοι μπήκαν καλά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό είχαν δοκάρι μετά από πλασέ του Λαβέτσι. Στο 14' ο Παστόρε δοκίμασε τον πόδι του με τον Βαλντές να μπλοκάρει δύσκολα με διπλή προσπάθεια. Η Μπαρτσελόνα είχε ένα καλό σουτ με τον Ινιέστα στο 17' και δύο λεπτά μετά ο Βαλντές έδιωξε το φάουλ του Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός στο 26' βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή όμως πλάσαρε άουτ. Δέκα λεπτά μετά το σουτ του Άλμπα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Μπάρτσα είχε ανέβει και στο 38' μετά από μια μαγική μπαλιά του Άλβες με εξωτερικό φάλτσο ο Μέσι βρέθηκε απέναντι στον Σιρίγκου και με πλασέ έκανε το 0-1. Ο Μέσι στο 42' κινήθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε μόλις άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Η Μπάρτσα είχε και την πρώτη καλή φάση στην επανάληψη όταν στο 50' ο Μπούσκετς σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιοχής πάνω στον Σιρίγκου. Στο 63' ο Άλβες έβγαλε μόνο του τον Σάντσες απέναντι στο γκολκίπερ της Παρί αλλά ο Χιλιανός ολιγώρησε και σπατάλησε την ευκαιρία. Στο επόμενο λεπτό πάλι ο Σάντσες από καλή θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει δυνατά στην κίνηση. Ο Μάξγουελ στο 71' έκανε ωραία ενέργεια και σουτ αλλά ο Βαλντές έπεσε και μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Τσάβι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα η Παρί πίεσα. Έχασε ευκαιρία στο 78' με τον Ιμπραΐμοβιτς και στο 80' ο Σουηδός σκόραρε όταν ξεκινώντας από θέση οφσάιντ (τουλάχιστον δύο μέτρα) πήρε το "ριμπάουντ" από την κεφαλιά του Σίλβα που είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπαρτσελόνα δεν το έβαλε κάτω και στο 88' κέρδισε πέναλτι όταν μετά από εκπληκτική πάσα του Φάμπρεγας με τακουνάκι ο Σάντσες βγήκε απέναντι στον Σιρίγκου οποίος τον ανέτρεψε. Ο Τσάβι εκτέλεσε και στέλνοντας τον γκολκίπερ της Παρί στην αντίθετη γωνία έκανε το 1-2. Στις καθυστερήσεις όμως ένα λάθος του Βαλντές επέτρεψε στον Ματουιντί να σκοράρει με σουτ και έτσι η γαλλική ομάδα έμεινε ζωντανή.

ΠΑΡΙ.Σ.Ζ: Σιρίγκου, Ζαλέ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Μπέκαμ (70'Βεράτι), Λούκας Μόουρα, Ματουιντί, Παστόρε (76'Γκαμεϊρό), Λαβέτσι (66'Μενέζ), Ιμπραΐμοβιτς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Σάντσες, Βίγια (83'Τέγιο), Μέσι (46'Φάμπρεγας)

Keywords
Τυχαία Θέματα