Ζωή σαν... παραμύθι!

09:33 5/2/2015 - Πηγή: AEK365

Είναι από τις ιστορίες που βλέπεις στο διαδίκτυο και μένεις με το στόμα ανοικτό. Κάποιες προπονήσεις, ένα φιλικό, χατ τρικ και στο... 90' της μεταγραφικής περιόδου. Μέσα σε λίγες ώρες ο Κέσι Άντερσον έζησε το απόλυτο όνειρο και από την 8η κατηγορία βρέθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα 19 του γκολ στην Μπάρτον Ρόβερς αποτέλεσαν «διαβατήριο» για την Μπρέντφορντ και εκεί... αρκούσε ένα χατ τρικ για να ζήσει την μεγαλύτερη στιγμή της ζωής του. «Την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στη Μπρέντφορντ, ώστε να παίξει ένα φιλικό κόντρα στην Πάλας. Μπήκε

στο 65' και μέσα σε έξι λεπτά πέτυχε χατ τρικ. Μετά από αυτό η Πάλας τον ζήτησε» τονίζει... συγκλονισμένος ο πρόεδρος της Μπάρτον!Η υπογραφή του Κουαδράδο ήταν το ακριβότερο deal στο Νησί, ωστόσο όλα τα βρετανικό ΜΜΕ στέκονται στην ιστορία του... σταχτοπούτου! Μπορεί το συμβόλαιό του να μην έχει καμία σχέση με αυτό του Κολομβιανού, αλλά σκεφτείτε λίγο τη διαφορά στο νέο μισθολογικό καθεστώς. Περίπου 200 λίρες ήταν το συμβόλαιό με την ερασιτεχνική του ομάδα και πλέον καρπώνεται 35.000 λίρες. Από την κωμόπολη «Bedfordshire» των 5000 ατόμων στο Λονδίνο και η ζωή του αλλάζει ριζικά.
«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι από τα πράγματα που δεν θα πιστέψεις ποτέ πως έχει συμβεί» τονίζει ο παίκτης, του οποίου η καριέρα είχε αρκετά εμπόδια!
Απέτυχε να συνεχίσει στην ακαδημία της Γουότφορντ, δεν απογοητεύθηκε και συνέχισε στη Μπάρτον. Ο Αντερσον μάλλον... είδε όνειρο, αφού δεν θέλησε να συνεχίσει στην Κέμπριτζ ή τη Νόριτς, αλλά προτίμησε να δοκιμαστεί στη Μπρέντφορντ! Μια σουτάρα με το αριστερό, ένα πολύ ωραίο πλασέ με το δεξί, μια κεφαλιά με αντίπαλο τον 31χρονο ΜακΚάρθι τον έστειλαν στην Κρίσταλ Πάλας. Ολοι στην Αγγλία προσπαθούν να θυμηθούν πότε ήταν η τελευταία φορά που παίκτης από την 8η κατηγορία πήρε μεταγραφή για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αντερσον έκανε ήδη ντεμπούτο με την Under 21 , πέτυχε γκολ και σκόρπισε χαμόγελα!
Από το «Sharpenhoe Road» των 4000 θέσεων στο θρυλικό «Selhurst Park» και το όνειρο αρχίζει...

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα