«Μονομάχοι» για Ολυμπιακό

08:28 5/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η κοπή της πίτας, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία έχει σαν τίτλο την ατάκα που είπε ο «Τίγρης» στους ποδοσφαιριστές: «Είστε μονομάχοι», σημειώνοντας μάλιστα το πόσο ικανοποιημένος είναι από την μέχρι τώρα αποδοσή τους. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στις αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, αλλά και στις... ετοιμασίες που γίνονται στο παρασκήνιο με τον ορισμό των διαιτητών στα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό,

με την εφημερίδα να τονίζει πως Αρετόπουλος και Βοσκάκης είναι οι επικρατέστεροι για να σφυρίξουν τα παιχνίδια, κατόπιν... παραγγελίας. Η εφημερίδα παράλληλα κάνει λόγο για ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στην Αττάλεια, προκειμένου να παρακολουθήσει φιλικά παιχνίδια.

SPORTDAY

«Είστε μονομάχοι», είναι ο βασικός τίτλος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την ατάκα του Δημήτρη Μελισσανιδη στους ποδοσφαιριστές, να δίνει το σύνθημα ενόψει Χανίων και Ολυμπιακού. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρεται και στο «plan b» του Τραϊανού Δέλλα ενόψει του πρώτου ματς για το Κύπελλο.

LIVE SPORT

Το «μήνυμα» που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Να ξαναβρεί το ανέντιμο ελληνικό ποδόσφαιρο την αξιοπρέπεια του», είναι το θέμα με το οποίο ασχολείται η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

GOAL

Ενόψει των «μαχών» με τον Ολυμπιακό, η εφημερίδα έχει ως βασικό τίτλο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, την ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη στους ποδοσφαιριστές: «Είστε μαχητές», ενώ αναφέρεται και στο ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Τουρκία, για να παρακολουθήσει φιλικά παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα