Ζήτησαν 2-3 μισθούς από Παππά

21:43 1/6/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως σας αποκάλυψε χθες βράδυ το aek365, μετά την συνέλευση των υπαλλήλων της ΠΑΕ ΑΕΚ τριμελής επιτροπή μετέβη στο γραφείο του Πέτρου Παππά. Εκεί περιέγραψαν την τραγική κατάσταση της εταιρίας και ζήτησαν βοήθεια από τον εφοπλιστή για να μπορέσουν κάποια να καλύψουν μερικά από τα σημαντικά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησαν από τον Παππά ένα ποσό που ανταποκρίνεται σε 2-3 μισθούς

της εταιρίας (είναι 5 μήνες απλήρωτοι, όλο το 2012). Η μισθοδοσία ενός μηνός είναι περίπου 110-120.000 ευρώ. Άρα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν ένα ποσό που θα ξεπερνά τις 220.000 ευρώ για να μπορέσουν να πάρουν μια ανάσα.

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας μετά τα χρήματα που θα στείλει ο Παππάς (τον οποίο και αντιλαμβάνονται σαφώς ως μεγαλομέτοχο παρότι έδωσε τις μετοχές του στους Supporters που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες ευθύνες των μετοχών τους), αναλόγως θα αποφασίσουν και ατομικά αν κινηθούν νομικά για τα δεδουλευμένα. Κάποιοι το έχουν πάρει απόφαση, κάποιοι φαίνονται πιο… διαλλακτικοί στο όνομα της ΑΕΚ. Όπως και να έχει τα χρήματα που θα στείλει ο Παππάς στην ΠΑΕ για τα δεδουλευμένα των υπαλλήλωνμ τα περιμένουν αρκετές οικογένειες με ανυπομονησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα