Ζιρού: Καταλαβαίνω ότι πρέπει να μένω στον πάγκο

18:48 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολιβιέ Ζιρού είδε τη μπάλα να σταματάει στη συμβολή των δοκών στο ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον και δεν κατάφερε να σημειώσει ένα τέρμα που θα τον έκανε... περισσότερο ήρωα τη φετινή σεζόν, αλλά και θα χάριζε στην Άρσεναλ ένα δύσκολο τρίποντο.
Νωρίτερα μέσα στην περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της εμβόλιμης 14ηςαγωνιστικής κόντρα στη Χαλ, ο Γάλλος στράικερ έμεινε στον πάγκο και την θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Νίκλας Μπέντνερ.
«Ένιωσα παράξενα όταν έκατσα στον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στη Χαλ και ήμουν λίγο απογοητευμένος γιατί ήθελα πραγματικά

να παίξω σε αυτή την αναμέτρηση. Αλλά ο προπονητής είπε ότι είχε λόγο που με άφησε στον πάγκο, γιατί είναι καλύτερα να ξεκουράζεσαι κάποιες φορές» σχολίασε σχετικά ο πρώην επιθετικός της Μονπελιέ, που φέτος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Φυσικά και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε. Πρέπει όλοι να παίζουν καλά για να φτάσουμε στους στόχους που θέσαμε για τη φετινή σεζόν και ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν πολύ καλός για τον Νίκλας και την αυτοπεποίθησή του».
Όσον αφορά τι πρέπει να κάνουν οι αντίπαλες άμυνες για να αντιμετωπίσουν τους «κανονιέρηδες» όταν αυτοί πιάνουν ρυθμό; Εν ολίγοις τον... σταυρό τους.
«Όταν καταφέρνουμε να βρούμε ρυθμό η αντίπαλη άμυνα δυσκολεύεται πολύ, γιατί πρέπει να είναι συνεχώς συγκεντρωμένη και συμπαγής» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα