Ζέσους: Το ματς της ζωής μου

19:38 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός των «αετών» της Λισαβόνας τόνισε πως και οι δύο ομάδες έφτασαν πανάξια στον τελικό του Άμστερνταμ, τονίζοντας πως ναι μεν οι «μπλε» είναι το φαβορί αλλά σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν.

«Κατά τη γνώμη μου, οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης έφτασαν στον τελικό. Η Τσέλσι είναι το φαβορί, αλλά έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε τον αυριανό τελικό», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ζέσους, που εν συνεχεία, τόνισε: «Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου μέχρι τώρα»

Όσον αφορά την ανοδική πορεία της Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη,

δήλωσε: «Η ομάδα έχτισε το όνομά της το 1960, πλέον τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να ανακτήσουμε το χαμένο μας πρεστίζ κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει πολύ τόσο η διοίκηση όσο και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας».

Εκτός από τον προπονητή της πορτογαλικής ομάδας μίλησαν επίσης και οι Όλα Τζον και Λουϊζάο.

Όλα Τζον

«Ο Λάμπαρντ είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ καλός παίκτης, όπως και γενικότερα όλη η ομάδα της Τσέλσι είναι καλή, πρέπει να τους προσέξουμε συνολικά. Ο τελικός είναι ένα ξεχωριστό ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι και ιδιαίτερα νευρικός. Έχω ξαναπαίξει μεγάλα παιχνίδια στο παρελθόν».

Λουϊζάο

«Έχουμε μεγαλώσει στην Μπενφίκα και όποτε έρχεται ένας καινούργιος παίκτης στην ομάδα καταλαβαίνει γρήγορα τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα», είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός και στη συνέχεια σχολίασε την παρουσία του Εουσέμπιο μαζί με την αποστολή της ομάδας, λέγοντας: « Η παρουσία του Εουσέμπιο μαζί μας σημαίνει πολλά. Αποτελεί μία αξιοσημείωτη μορφή για την Μπενφίκα και είναι σημαντικό το να μοιράζεται η ομάδα εμπειρίες μαζί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα