Ζέσους: Δώσαμε μάθημα άμυνας

08:03 2/5/2014 - Πηγή: AEK365

Σε δυο εβδομάδες η Μπενφίκα θα βρεθεί και πάλι στο Τορίνο για να διεκδικήσει το τρόπαιο του Europa League μετά το 0-0 με την Γιουβέντους και ο Ζόρζε Ζέσους υπογράμμισε πως η ομάδα του έδωσε μάθημα για το πώς πρέπει να αμύνεσαι παίζοντας με παίκτη λιγότερο.
Σημειώνεται πως στο 67' αποβλήθηκε ο Πέρες και στο 91' τραυματίστηκε ο Γκαράι με αποτέλεσμα η Μπενφίκα να τελειώσει τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές αλλά να κρατάει το μηδέν στην άμυνα.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο

"Juventus Stadium", ο προπονητής της Μπενφίκα τόνισε: "Η Μπενφίκα πήρε την πρόκριση για τον τελικό γιατί ήταν καλύτερη και στους δυο αγώνες, καλύτερη από την Γιουβέντους και στην Λισαβόνα και στο Τορίνο. Η Γιουβέντους είναι καλή ομάδα, αλλά αμυντικά η Μπενφίκα έπαιξε πολύ καλά.
Είχαμε το πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι και ελέγξαμε όλες τις κινήσεις τους σήμερα. Αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό σήμερα γιατί ήμασταν καλύτεροι".
Στην συνέχεια, ο Ζέσους δήλωσε: "Σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν εύκολο να ανταποκριθούμε με την Γιουβέντους να επιτίθεται. Όμως, ξέραμε ότι έπρεπε να μείνουμε ήρεμοι και οι παίκτες μου έλεγξαν το μυαλό τους. Η Μπενφίκα έδωσε μια σπουδαία παράσταση για το πώς πρέπει να αμύνεσαι και δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό παίζοντας με 9 παίκτες απέναντι σε παίκτες όπως ο Οσβάλντο, ο Τέβες και ο Γιορέντε".
Για τα παράπονα του Κόντε για την διαιτησία και το πέναλτι που ζητάει σε χέρι του Γκαράι, ο Ζέσους απάντησε: "Δεν νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Και στην Λισαβόνα πάλι η Γιουβέντους έκανε παράπονα για την διαιτησία".

Keywords
Τυχαία Θέματα